Pohod prijateljstva, nedjelja, 22.12.2019.
Ispunjavanjem ove forme prijavljujete se za gore navedeni planinarski izlet. Prijave se primaju do četvrtka, 19. prosinca 2019. godine, a do tog datuma se možete i odjaviti od izleta. Nakon tog datuma odjave su moguće samo ako postoji lista čekanja, u protivnom si morate sami pronaći zamjenu ili platiti kao da ste na izletu bili. Slanjem ove prijave prihvaćate cijenu i uvjete navedene u opisu izleta. Kotizacija za sudjelovanje na pohodu je 35 kn / 5 Eura. Za odjavu ili više informacija kontaktirajte vodiče: Sonja Vršić (091/545-7377) i Renato Pahor (098/555-609). Napomena: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Hvala na razumijevanju.
PD BUNDEK MURSKO SREDIŠĆE - PRIJAVA IZLETA
Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
Broj telefona *
Your answer
Potvrda plaćanja: *
Kotizacija za pohod je 35 kn. Ovim putem potvrđujem da ću navedeni iznos platiti na dan pohoda.
Required
Prehrana: *
Za sve sudionike pohoda osiguran je obrok po završetku pohoda u Pansionu Ilonka. Molimo Vas da nam potvrdite da li želite grah ili vegetarijanski obrok.
Potvrda: *
Potvrđujem da sam razumio sve uvjete i cijenu i želim sudjelovati na izletu. Potvrđujem da dajem privolu Planinarskom društvu Bundek iz Murskog Središća za korištenje mojih podataka (ime, prezime, broj telefona) u svrhu organizacije i realizacije ovog planinarskog izleta. Svaki davatelj privole može zatražiti pristup svojim podacima, ograničavanje obrade podataka, kao i zatražiti brisanje istih. Prijavom na izlet svi sudionici pristaju da se fotografije snimljene tijekom i nakon izleta mogu koristiti za potrebe promocije samog izleta kao i Planinarskog društva Bundek iz Murskog Središća, budućih aktivnosti i planinarstva u cjelini, te da mogu biti objavljene na web i Facebook stranicama Društva.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy