Jobbaranmälan Parallellbanquetten 7:e november
Kära, älskade jobbarintressent!

Det är klart du ska vara med på sektionens största fest i år, och att du ska göra den möjlig. Som tack så fixar vi en överdådig tacksittning, gott om uppmuntran och gör vårt bästa för att även du ska få en fantastisk Banquette.

För att undvika många av de risker för smittspridning som uppstår vid en sittning med hundratals gäster så kommer hela festen i år att arrangeras som en parallellbanquette. Det betyder att istället för att genomföra en överdådig fest så genomför vi ca 6 stycken! Dessa kommer att digitalt länkas ihop för att bilda något större, och självklart så kommer det att genomföras på ett smakfullt och smidigt sätt som tillför men inte försämrar sittningsupplevelsen.

Servering: Var och en av dessa sittningar kommer behöva ha sitt eget serveringsteam på ca 5-6 personer, och därför är det i år extra viktigt att just du är med och hjälper till! Maten koordineras centralt medan du får en begränsad grupp människor att servera till. Du behöver inte vara expert på servering utan vi kommer hålla ett litet infopass innan där vi förbereder dig för att genomföra serveringen med elegans. För att kvällen ska bli så rolig för dig som möjligt ger vi dig mängder med uppmuntran samt trevligt sällskap i serveringsteamet - är det någon särskild du vill jobba med kan du till och med önska det nedan. Allt för att sittningen ska bli så lyckad som möjligt, både för gästerna och för dig!

Dekor: I år kommer alla sittningslokaler att behöva smyckas överdådigt. Klart du ska hjälpa till med det! Tanken är att ha nØllan i Nymble-matsalarna med öppen vägg men tre avgränsade sittningsgrupper. Övriga deltagare i mindre lokaler, som också ska bli maffiga. Det behövs både de som jobbar tidigare på dagen och de som hjälper till med förberedelser inför.
Email address *
Namn *
Exempelvis Över Föhs
Detaljer
Serveringen jobbar under själva sittningen med att servera. De städar sedan undan inför eftermingel. Under efterminglet byts serveringen av i baren och minglar själva/vilar. Efter kvällens slut hjälper de till att städa. Alltså lågintensivt arbete mellan ca 23 till 01. Du som jobbar under själva Festen får första prioritet på tacksittningen den 20e november. Separat anmälan.

De som jobbar med förberedelse under dagen och att skapa dekor jobbar innan sittningen med tilldelade arbetsuppgifter och bjuds in till tackfesten och prioriteras till banquetten.
Jag vill... *
Required
Årskurs
Fysik- eller annan årgång om applicerbart
Specialkost
Lämna blank om ingen specialkost.
Clear selection
Förslag på uppmuntran
När jag jobbar gillar jag att äta/dricka...
Jag jobbar gärna tillsammans med...
Under sittningen kommer jobbet ske i mindre jobbarlag med ansvar olika saker eller servering på olika ställen
Nominering av andra jobbare
Kommer du på nån som vi borde försöka dra i för att hen skulle tycka det vore kul att jobba?
Jag kan komma på infomötet torsdagen 5 november kl 18.30-20.30 *
Mötet planeras ske i festkvällens arbetsgrupper med central information. Mer info kommer!
Övriga frågor?
Om du vill lägga till nånting som vi inte har frågat om kan du göra det här
Behandling av personuppgifter
Fysiksektionen behandlar dina personuppgifter enligt vår Personuppgiftspolicy som finns att läsa på f.kth.se/personuppgifter.
Bilder? *
Under det här arrangemanget tar vi bilder som sparas och sedan publiceras offentligt via Fysiksektionens kommunikationskanaler. Om du motsätter dig denna behandling kan vi komma att behöva ta en bild på dig för att i efterhand kunna säkerställa att inga bilder sparas. Det går alltid att be om att vi plockar bort enskilda bilder. Är det okej att vi sparar och sprider bilder på dig?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Fysiksektionen. Report Abuse