Intresseanmälan till Teknikfokus 14/2 -18
Vad är bättre än att spendera Alla hjärtans dag med att anordna den bästa Teknikfokusmässan någonsin med oss i projektgruppen? Gör en bindande anmälan och du är garanterad gratis mat på puben som äger rum veckan innan Teknikfokus!
Namn *
För- och efternamn.
Your answer
Email *
Your answer
Vilken sektion tillhör du? *
Matpreferens
Om du har matpreferens, vänligen fyll i nedan.
Your answer
Funktionärsposter
Företagsvärd: Som företagsvärd kommer du hjälpa ett företag under mässdagen med diverse saker som t.ex. hjälpa företaget på plats när de kommer och ordna saker de behöver.

Nattvakt: Som nattvakt kommer du vakta hela mässan natten innan. Du kan ägna natten till vad du vill så länge du har koll på sakerna.

Infodisk: Här kommer du under dagen svara på frågor angående mässan och dela ut en del saker som finns tillgängliga till företagen.

Garderob/Lounge: Som garderob/lounge-värd kommer du ta hand om folks ytterkläder och se till att det finns saker framme i loungen så som t.ex. kaffe, bullar och godis.

Fotograf: Gå runt på mässan och ta bilder på besökare och företag.

Frukost/Lunchvärd: Här kommer du förbereda frukost till alla deltagande företag och funktionärer. Under lunchen kommer du hålla koll så att alla som står med på listan får mat.

Kontaktsamtal: Du kommer visa vilka rum studenter ska gå till när de ska ha kontaktsamtal med olika företag.

El/Internet: Här kommer du dra fram all el och internet till de olika montrarna på mässan. Under dagen kommer du rycka in om problem uppstår.

Oavsett vilken post du väljer så kommer du få en riktigt nice tackphest!

Vilken post är du intresserad av?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lund University. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms