Апликација за учество на "8ма Школа против говор на омраза "
Пријавите треба да ги поднесете најдоцна до 15-ти декември 2019 година.
За пријавување на учество на oбуката, потребно е да го потполните следниот формулар.
Потребно е да се одговорат сите прашања.
Некомплетните апликации нема да бидат земени предвид при селекција.
Само селектираните учесници ќе бидат контактирани.
Име и Презиме *
Your answer
Датум на раѓање *
MM
/
DD
/
YYYY
Пол *
Град *
Your answer
Контакт телефон *
Your answer
Е-пошта *
Your answer
Посебни потреби (исхрана, алергии итн.) *
Your answer
Име на организација/институција од која доаѓате *
Your answer
Контакт од организацијата/институција (адреса, е-маил, телефон) *
Your answer
Која е Вашата улога во организацијата/институцијата? *
Your answer
Кое е Вашето досегашно искуство во работа со млади? Објаснете го форматот и времетраењето на тоа искуство.
Your answer
Која е Вашата мотивација да се пријавите на оваа обука? *
Your answer
Што очекувате да научите на обуката? Со какви вештини очекувате да се здобиете? *
Your answer
Какво е Вашето познавање за говор на омраза? *
Your answer
Какво е Вашето познавање за човекови права? *
Your answer
Како сметате дека оваа обука ќе ви помогне во Вашата работа? *
Your answer
Работен јазик на обуката е македонски. *
Required
Дали по завршување на обуката сте во можност да реализирате активности во околината\организацијата во која работите? *
Дополнителни коментари
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy