CMADFI2017-palaute
CMADFI (Community Manager Appreciation Day / Suomen tapahtuma) on onnellisesti ohi ja nyt haluamme kuulla palautetta tapahtumasta, jotta voimme järjestää ensi vuoden tapahtumasta vielä paremman. Vastaa kyselyyn 14.2.2017 mennessä (mutta mieluiten heti!).

Kysymyksiä on lomakkeessamme aika monta, mutta pakollisia kysymyksiä on vain muutama, joten voit vastata vain niihin kysymyksiin, joihin sinulla on kommentoitavaa. Ja toki voit vastata toisenkin kerran, jos ideoita tulee myöhemmin.

Muista lopuksi painaa Submit-kohdasta, jotta vastaukset tulevat perille asti.

Vastauksia innokkaasti odotellen
Johanna & muut CMADFI-aktiivit

Seurasitko CMAD:ia
Required
Oletko
Mistä sait tiedon CMAD:sta?
Your answer
Miksi osallistuit CMAD:iin?
Your answer
Järjestelyt
Arvioi onnistumista. Vapaa palaute-osioon voit kirjata kehityskohteita tai antaa muita kommentteja.
Miten hyvin onnistuimme...
Erittäin hyvin
Hyvin
En osaa sanoa
Huonosti
Erittäin huonosti
tiedotuksessa (Esim. nettisivut, eFacebook-ryhmä, Twitter, sähköpostit)?
kuljetusten järjestämisessä
tilaisuuden striimauksessa
tilaisuuden aikataulutuksessa
jatkojen järjestämisessä
tapahtumapaikan toimivuudessa
Vapaa palaute koskien tiedotusta, kuljetuksia, striimausta, tapahtumapaikkoja, yleisön aktivointia, aikataulutusta, jatkoja jne. Mikä oli hyvää, mikä oli huonoa, mitä oli unohdettu, mitä muuttaisit?
Your answer
Palautetta avaussession puhujista: juontaja Kyösti Koskela, Johanna Janhonen/CMADFI, Anssi Männistö/UTA, Senni Niemi/Meltwater, Jari Jussila & Vilma Vuori/DigiSyke, Anni Knutin /Futurice&Liideri, Toni Hopponen/Flockler
Your answer
Palautetta 2. session puhujista: Jarkko Kurvinen/Toinen Mielipide, Jarmo Puskala/Iron sky, Auli Tuomi & Tuulia Nieminen / Kumu Communications
Your answer
Palautetta kahvitunnista ja siihen liittyvästä briiffi-osiosta (Kahvituntisponsorit: Digitalia, Flockler, Futusome, Lvngroom, Lyyti, PING Helsinki, Redanredan, Someri, Supermetrics, Viestintätoimisto Medita Communication Oy ja Viestintä-Piritta Oy ja Zoomph (someseinä).
Your answer
Palautetta 3. osioista, jossa puhuivat Petra Palola & Elli Murtonen / Pikku Kakkonen / Yle ja Katriina Valkeapää / Roihu 2016 -partioleiri.
Your answer
Palautetta paneelista, jonka juonsi Reetta Mikkola ja piirsi Linda Saukko-Rauta ja johon osallistui sponsorien edustajien lisäksi yksi yllätysnimi.
Your answer
Paneelia on toivottu monta vuotta ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun se järjestettiin. Miltä tuntuu, haluatko ensi kerrallakin paneelin, vai kuuntelisitko mieluummin pari puhetta lisää?
Your answer
Palautetta jatkoista, joihin kuului mm. livetwiittausta, kierros teatterin kulisseihin ja keskusteluita teatterilaisten kanssa sekä niiden jälkeen vielä myöhäinen illallinen TTT-klubilla.
Your answer
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun meillä oli ohjelmalliset jatkot ja ne saivat myös entistä useamman osallistumaan jatkoille. Millaiset olisivat sinun unelmiesi jatkot?
Your answer
Miten hyvin onnistuimme tuottamaan sinulle hyödyllistä tietoa?
Your answer
Kerro hauskin muistosi tämän vuoden CMAD:ista (esim. onnekkain sattuma)
Your answer
Toiveita ja ideoita ensi vuoden tapahtumaa varten (esim. tapahtumapaikka, esitysten aiheet, esiintyjät, kuljetukset jne). Mikä saa sinut takuulla tulemaan paikalle ensi kerrallakin, mikä pistäisi harkitsemaan tuloa?
Your answer
Haluatko osallistua CMAD:iin myös ensi vuonna?
Edelliseen kysymykseen liittyen minuun saa ottaa yhteyttä
anna esim. sähköpostiosoite tai puhelinnumero
Your answer
CMADiin liittyy myös lounastapaamisia. Niistä kerrotaan Facebook-ryhmässä Yhteisömanagerit
Olemme järjestäneet kuukausittaisia #cmadfi-chatteja Twitterissä kuukauden 4. maanantai jo 1,5 vuotta ja koska chatteihin on osallistunut keskimäärin vain noin 10 henkilöä kerrallaan, Johanna miettii, pitäisikö aikaa (14-15) muuttaa. Mihin kellonaikoihin sinä todennäköisesti voisit osallistua chattiin?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms