Zelena čistka i Let's do it! World! - izvještaj za odgojno-obrazovne institucije
Ujedinimo se u zajedničkom cilju za bolju i zeleniju budućnost! Samo svi zajedno možemo očistiti naš svijet od otpada!

U dosadašnjim akcijama čišćenja nacionalne kampanje Zelena čistka u sklopu Let's do it! pokreta svekupno je sudjelovalo preko 320.000 volontera diljem Hrvatske. Sudjelovanje odgojno-obrazovnih ustanova u akcijama čišćenja, naročito najmlađih u vrtićima i školama diljem zemlje, od iznimne je važnosti jer su oni budući naraštaji koje treba osnažiti za aktivan doprinos očuvanju okoliša kroz pravilno odvajanje i odlaganje otpada, čime postaju pozitivan primjer svojim vršnjacima, potiču na volontiranje te ujedno podižu svijest o očuvanju okoliša.

Ispunite podatke vaše institucije te označite načine na koje ste sudjelovali u organizaciji kampanje. Točni podaci će nam omogućiti lakše objedinjavanje postignutih rezultata, komuniciranje i izvještavanje prema nadležnim institucijama. Obrazac je osmišljen prema Izvještaju o provedenim akcijama prikupljanja otpada nadležnog Ministarstva kako bi se olakšao postupak prijave. Obvezujemo se da vaše podatke, materijal i fotografije nećemo zloupotrijebiti te da će se koristiti samo za potrebe kampanje Zelena čistka.

Pozivamo Vas da uz izvještaj pošaljete i vaše fotografije, te objave na vašim web/FB stranicama, kako bismo ih mogli podijeliti s ostalim sudionicima.

Pratite daljnji razvoj kampanje na FB/TWITTER-u i/ili preko elektronske pošte koju ćete ovdje unijeti. Pozovite i druge na uključivanje, što nas je više, bit će zabavnije i više ćemo napraviti!

Jer, jedino kad se male ruke slože, sve se može!

Zelena čistka danas za čišće sutra!

www.zelena-cistka.org // https://www.facebook.com/ZelenaCistka // https://twitter.com/ZelenaCistka

Vrsta obrazovne institucije: *
Osnovna škola
Bez naslova
Naziv obrazovne institucije: *
Your answer
Županija: *
Adresa: *
Your answer
Poštanski broj i mjesto:
Your answer
Grad/općina:
Your answer
Bez naslova
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Udruga Žmergo. Report Abuse - Terms of Service