Itt és Most nyitott improvizációs műhely
Kedves Érdeklődő!

Október 5-én, hétfőn elindul az Itt és Most Társulat nyitott műhelye.
Az őszi időpontok a következők:
Október 5., 12., 19., 26.
November 2., 9., 16., 23., 30.
December 7., 14. - mind hétfő!!! (összesen 11 alkalom)
Az alkalmak 18.30-kor kezdődnek és 21.00-ig tartanak, helyszínük az Itt és Most Közösségi Tér (1092 Budapest, Ráday utca 18. - bejárat az Erkel utca 15. felől, a 12-es kapucsengőt keresd).

4 és 8 alkalmas bérletet, illetve alkalmi jegyet tudsz váltani. A bérlet 17.000 (4 alkalmas), az alkalmi jegy 4.500 HUF-ba kerül.

A Nyitott Műhely természetesen mindenki számára nyitott, se tapasztalathoz, se ahhoz nincs kötve a részvétel, hogy tagja vagy-e vagy sem az Itt és Most Műhelynek! Gyere bátran, mi nagyon fogunk örülni Neked! Egy kérésünk van, regisztrálj!

Amennyiben jársz hozzánk futó képzésre, van még egy jó hírünk! Számodra a nyitott műhely kedvezményesen látogatható! Az alkalmi jegyért 3.500, a 4 alkalmas bérletért pedig 13.000 HUF-ot kell fizetned.

Természetesen ahogy a jelenlegi tréningjeinken, a Nyitott Műhely során is azon leszünk, hogy mindenki megőrizze az egészségét. Ha lázasnak, betegnek érzed magad, inkább maradj otthon. Ha megérkezel, megmérjük a lázadat és kézfertőtlenítő használatára is kérünk. A közösségi tér közhasználatú tereit naponta több alkalommal fertőtlenítjük, az egész helysiégben rendszeresen takarítunk.

Játssz velünk ősszel is és támogasd ilyen módon is az Itt és Most Társulat folyamatos működését!
Adatkezelés
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT AZ ITT ÉS MOST TÁRSULAT MŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY Itt és Most nyitott improvizációs műhely képzésére való jelentkezéshez

Az Itt és Most nyitott improvizációs műhely c. képzésre való jelentkezéssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy az Itt és Most Társulat Művészeti Alapítvány az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét, nyilvántartsa, kezelje, értesítést küldjön Önnek, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén. Az értesítésben– annak típusától függően – eseti rendszerességgel kap tájékoztatást az Itt és Most nyitott improvizációs műhely c. képzésről.
A Feliratkozó az adatainak megadásával felhatalmazza az Itt és Most Társulat Művészeti Alapítványt, hogy a Hozzájáruló Nyilatkozat visszavonásáig ezen adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv., valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. tv. rendelkezéseinek megfelelően, a Hozzájáruló Nyilatkozatban foglaltak szerint hozzájárulása visszavonásáig nyilvántartsa és kezelje. Az Ön által megadott adatokat az adatkezelő titokként kezeli, azt kizárólag jelen szabályzatban meghatározott célból használja fel, illetéktelen harmadik személyeknek nem adja ki, nyilvánosságra nem hozza. Személyes adatai kezeléséről bármikor jogosult tájékoztatást kérni a szervezes@ittesmosttarsulat.hu címen, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, illetve törlését vagy zárolását, valamint megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozási jog. Jogai megsértése esetén bírósághoz valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat. A regisztrációs űrlap elküldésével igazolja és kifejezetten elfogadja az adatkezelést. Amennyiben nem járul hozzá az adatkezeléshez, kérjük, ne töltse ki a fenti jelentkezési adatlapot.
Neved *
Életkorod *
Telefonszámod *
Milyen imprós tapasztalattal rendelkezel?
Clear selection
E-mail címed *
Milyen módon szándékozol részt venni a Nyitott Műhelyeken?
Melyik alkalomra/alkalmakra csatlakoznál hozzánk?
Megjegyzés (pl. Mely alkalm(ak)on fogsz részt venni? Mikor nem jössz előreláthatólag? stb.)
Fizetési mód *
Számlainformáció *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy