За да не питаме само Google...
С тази анкета можете да споделите законодателни теми и въпроси, по които според вас Google не знае достатъчно. А ние, гражданските организации, имаме нужда да знаем - за да сме по-устойчиви и успешни в работата си и за да споделяме това знание с хората.
Темите с най-много подкрепа или най-често предложените ще са част от рубриката "За да не питаме само Google...", съвместна инициатива на НПО Портала и Български център за нестопанско право. За интервю по темите ще се обръщаме към хора с опит и знание, които са готови да споделят в подкрепа на гражданските организации.
На базата на вашите предложения ще разширяваме списъка с теми в анкетата, за да може в рубриката да включваме темите, събрали най-много подкрепа.
В коя от следните законодателни сфери имате интерес и нужда от повече знание? Изберете от посочените или предложете друга: *
Required
Посочете конкретен въпрос или човек в тази сфера, които да включим в рубриката:
Tази анкета се провежда в рамките на проект „За гражданите и техните организации“, който се изпълнява с финансова подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подобряване на информираността на гражданите за ролята на неправителствените организации в обществото.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy