Inschrijvingen opendeur-doe-dag Airtrack & Trampoline 11h00-11h30
We werken op de opendeur-doe-dag van zondag 30 augustus met inschrijvingen voor de open les van de basisgym en recreatie toestelturnen omwille van de maatregelen omtrent het coronavirus.

Deze open les zal doorgaan in de sporthal van Paal van 11h00 - 11h30 en is bedoeld voor kinderen vanaf geboortejaar 2014 en ouder. De plaatsen zijn beperkt! Bij het invullen van onderstaande vragenlijst ben je automatisch ingeschreven voor de open les. Indien je toch niet aanwezig kan zijn, stellen we het op prijs als je een mailtje stuurt naar turnkringpalfit@gmail.com zodat we je plaatsje aan iemand anders kunnen geven.

Het dragen van een mondmasker dat de mond en neus bedekt, is verplicht in de volledige sporthal voor bezoekers vanaf 12 jaar. Sporters moeten geen mondmasker dragen. We vragen eveneens om steeds voldoende afstand te bewaren van andere ouders en kinderen. Indien u of een van uw gezinsleden ziektesymptomen vertonen, vragen we met aandrang om niet naar deze opendeur-doe-dag te komen.

Het bestuur en trainers zijn aanwezig voor het stellen van vragen met betrekking tot de lessen en de inschrijvingen. De inschrijvingen voor nieuwe leden start eveneens op zondag 30 augustus via de online tool beschikbaar op onze website (www.palfitpaal.be).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam + achternaam kind *
Voornaam + achternaam ouder *
Telefoonnummer *
Hierbij verklaar ik dat ik bij het betreden van de opendeur-doe-dag in een goede gezondheid verkeer en geen ziektesymptomen vertoont. Hetzelfde geldt voor mijn kind(eren) die deelnemen aan de opendeur-doe-dag. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy