ART EN OBERT_ Guateque fest. Posa les mans a la massa!
Dissabte 25 de gener de 2020
Horari/ d'11.00 a 13.00h  
Edats/ Intergeneracional. A partir d'un any
Preu/ 3€ per persona (el pagament es realitza el mateix dia de l'activitat)
Amb el col·lectiu K.G.G.

El col·lectiu d'artistes K.G.G. us convida a preparar un guateque conjuntament! Porteu les vostres idees, mogudes i obsessions per celebrar-ho tot. Prepararem una festa totxs juntxs, us hi animeu?

Diem guateque a un espai lliure de pressions i expectatives on l'important no són els resultats, sinó la cura i el compartir els processos creatius. Un procés creatiu pot ser qualsevol cosa que t'apassioni fer: una idea, objecte o joguina que et suposi un repte o que t'obsessioni amb molt de gust.

Porteu aquestes 'cosetes' per compartir que per celebrar-ho farem un pastís entre totes i tots.

El K.G.G. es defineix com un grup espontàniament auto organitzat que es reuneix setmanalment a la cuina d'EART, per menjar juntes i tramar cosetes guais. https://grupkgg.hotglue.me/

El col·lectiu va néixer en el marc de la Residència EART. La Residència EART és un espai físic, però també és un brou de cultiu, una possibilitat per generar i compartir processos i experiències. Aquest grup d’artistes residents del moment, que s’aplegava a la cuina d’EART amb una intenció relacional, es va trobar amb el rastre que va actuar com a detonant del col·lectiu. Unes sigles impreses sobre paper vermell, enganxades a les rajoles de la cuina  K. C. G (Kitchen Consciouness Grup), una acció desplegada per Lluc Mayol a la sessió avaluativa del Curs d’agents articuladors de projectes artístics. 2018.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognom de l'adult *
Nom i cognoms dels infants *
Edat dels infants *
Nombre total de participants (adults i infants) *
Telèfon *
Correu electrònic *
Codi postal *
Com us heu assabentat de l'activitat? *
Voleu que introduim el vostre contacte a la base de dades d'EART per poder rebre informació sobre les nostres activitats?
Amb motiu del nou Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679). Cal que ens doneu el consentiment explícit per estar al nostre mailing i poder rebre informació sobre activitats del vostre interès. Des d'Experimentem amb l'ART us volem informar que continuarem tractant les vostres dades personals amb cura i responsabilitat i que només en farem ús per tal d'informar-vos de les activitats i projectes que duguem a terme. En cap cas les vostres dades seran comunicades o compartides amb tercers.
Consentiment per la base de dades d'EART *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy