Propostes per Castelló

Renaix! Som un grup de joves de Castelló preocupats per la situació del jovent de la ciutat i amb ganes d'intentar millorar-la. Amb les preguntes d'aquest qüestionari pretenem generar un recull d'idees per poder, des de l'autoorganització juvenil, aplicar-les per millorar les condicions de vida i les oportunitats de la joventut a Castelló.

Hem estructurat la nostra actuació en quatre àmbits: treball, emancipació, estudis i oci. En cadascun d'aquests àmbits introduïm algunes dades que hem trobat i que poden servir per fer una idea de les problemàtiques.

Entre les persones que emplenen aquest qüestionari, o ens facen arribar propostes a través de les xarxes socials, sortejarem una samarreta de Renaix! Per aquesta raó demanem el vostre correu electrònic.
  Must be a valid email address
  This is a required question
  This is a required question

  Treball

  Les dades assenyalen un atur juvenil de més del 50% a la ciutat. Açò ens situa en una xifra propera als 10.000 joves inactius, sense tindre en compte els prop de 3.500 joves amb treballs a temps parcial i, per tant, precaris.
  This is a required question
  This is a required question

  Emancipació

  Segons els estudis realitzats, d'acord amb la situació econòmica del jovent a Castelló i el preu actual de l'habitatge (tant de lloguer com de compra), s'observa una incapacitat evident d'aquests per a poder emancipar-se (marxar de casa els pares).
  This is a required question

  Estudis

  Els preus d'accés als estudis superiors, empitjorats sobretot a les universitats pels augments de matrícula i la necessitat posterior de realitzar un màster, han entrebancat la capacitat dels joves de famílies treballadores d'accedir-hi. A banda de lluitar per revertir aquestes situacions i aconseguir una universitat i uns estudis superiors realment públics...
  This is a required question
  This is a required question

  Oci

  D'acord amb la falta d'ingresos de la joventut i l'oferta d'oci privat que existeix a la ciutat (majoritàriament discoteques, per exemple amb 10 euros d'entrada a un local on les consumicions valen mínim 4 euros), els joves no tenim espais adequats a la nostra capacitat adquisitiva.
  This is a required question
  This is a required question

  Altres

  Si esteu interessats en col·laborar amb Renaix! podeu trobar-nos i contactar-nos a través de facebook (facebook.com/RenaixCs), twitter (twitter.com/RenaixCs), web (www.renaix.org) o correu electrònic (contacte@renaix.org).
  This is a required question