Vi söker deltagare till referensgrupp om tävlingsupplägg på Tiomilas damkavle
Under våren 2022 har en arbetsgrupp bildats för att diskutera hur Tiomilas tävlingsupplägg skulle kunna utvecklas ur ett likvärdighetsperspektiv. Nu söker vi intresserade personer som kan komma med input som en del av en referensgrupp. Det är önskvärt att referensgruppen representerar en mix av personer i olika åldrar och kön och som kommer från både små och stora föreningar runt om i landet så att vi kan få många olika perspektiv.

Vi planerar för fysiska och/eller digitala möten under kvällstid i april-maj 2022 beroende på vad som passar deltagarna bäst. Deltagarna kan komma att delas in i mindre grupper utifrån olika kriterier för att kunna fördjupa samtalen.  

Syftet med dessa möten är att tillsammans gå igenom ett par konkreta förslag på hur Tiomilas kavlar skulle kunna utvecklas och genom diskussioner, där referensgruppens erfarenheter är av stor vikt, resonera om framtiden tillsammans.

Förväntningar på dig som deltar i referensgruppen:
- Du vill bidra till utvecklingen av Tiomila.
- Du gillar stafetter och/eller har erfarenhet av att delta i någon av Tiomilas kavlar.
- Du har möjlighet att avsätta tid vid ett eller ett par tillfällen under april eller maj 2022 för att svara på frågor och utvärdera olika konkreta förslag (enskilt eller tillsammans med andra i referensgruppen).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anmäl ditt intresse för att delta senast 30 april 2022.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tack på förhand
Arbetsgruppen för likvärdigt tävlande på Tiomila
mars 2022

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Namn *
Vad är du? *
Hur gammal är du? *
Vilken klubb tävlar du för? *
Vilken klass tävlar du oftast i när du springer individuellt? *
Vilken nivå ligger du på inom den klass du tävlar oftast i individuellt? *
Skulle du kunna delta i en workshop (1,5 - 2h lång) tillsammans med andra deltagare i referensgruppen? *
Vill du lägga till något mer som vore bra för oss att känna till?
Genom att klicka på Skicka godkänner jag att Svenska Orienteringsförbundet sparar och hanterar mina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation).
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy