Апликација за запишување на Академии 2019/20 - Институт за дизајн и технологија & Џолев и уметностите.
Ве молиме пишувајте со кирилична поддршка.


За која студиска програма аплицирате? *
име *
Your answer
презиме *
Your answer
година на раѓање *
Контакт e-mail *
Your answer
Контакт телефон *
Your answer
Адреса *
Информации од лична карта/пасош.
Your answer
Град *
Информации од лична карта/пасош.
Your answer
Општина *
Информации од лична карта/пасош.
Your answer
Цена на Академијата *
Ве молиме внесете го вкупниот договорен износ во евра. Плаќањето се извршува по склучување на договорот за кој ќе бидете дополнително контактирани. Износот се плаќа во денари по курс 61,7.
Your answer
Начин на плаќање *
Плаќање на рати со гарант е потребно само доколку слушателот е малолетен или не е вработен, нема сопствени приходи. Доколку изберете плаќање на рати без гарант ќе биде потребна потврда за работен однос. За плаќање во готово имате можност да одберете плаќање во готово со аванс - доколку плаќате само уписнина од 10% согласно месецот на упис, а остатокот до 15 септември или во готово без аванс доколку го исплатите целиот износ согласно прагот на попуст за ран упис или се запишувате во месец септември.
Доколку избравте плаќање на рати, внесете го бројот на рати:
Бројот на рати што можете да го внесете е во зависност од тоа кога се запишувате на академијата. Првата рата или аванс од 10% е потребно да се уплати согласно прагот на попуст за ран упис, а остатокот можете да ги продолжите во тековните месеци или започнете од 15 септември па се до месецот на завршување на Академијата.
Your answer
Датум до кога би исплатиле прва рата или целосна сума во готово *
MM
/
DD
/
YYYY
Доколку плаќате преку компанија, наведете го полниот назив на компанијата, адресата, ЕМБС и Име и Презиме на управителот:
Your answer
Статус *
Како дознавте за нашите Академиски програми? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy