Aktivitetsguide Registreringsskjema
Har ditt barn lyst til å drive med idrett?

Har du barn i alderen 6 – 18 år som har lyst til å begynne med idrett? Vet du ikke helt hvordan du skal gå frem? Våre aktivitetsguider kan hjelpe!

Kanskje vet ikke du eller barnet ditt helt hvilken type idrett han/hun skal begynne med? Kanskje er du/dere usikre på hvem dere skal kontakte og hvordan man kommer i gang? Kanskje tenker du at dere ikke har råd til at barnet kan delta i en fritidsaktivitet? Kanskje kan vi finne en løsning sammen?

Vi finner en aktivitetsguide som blir kontaktperson mellom dere og idrettslaget. Aktivitetsguiden forklarer dere hvordan idretten generelt fungerer, hjelper dere med å finne en aktivitet som barnet har lyst å prøve og kan også følge barnet til trening i en periode.

Det å delta i idrettsaktivitet er gøy, barnet treffer nye venner, får bedre helse, lærer norsk, og de som driver med organisert idrett gjør det oftest bedre på skolen. Gjennom idretten kan både foreldre og barn skaffe seg et bredere sosialt nettverk.

Hva skal til for å få kontakt med en aktivitetsguide?

1. Du/dere fyller ut registreringen nedenfor.
2. Aktivitetsguide fra Kristiansand Idrettsråd kontakter deg/dere for videre oppfølging.
3. Aktivitetsguiden gjennomfører et møte med dere for å finne ut hva barnet ønsker og gir info om deltagelse i norsk idrett. De sjekker også med aktuelle idrettsklubber, treningstid, lokaliteter og kontaktpersoner.
4. Aktivitetsguiden kan følge dere inn i ønsket idrett/klubb, og kan møte på trening i lag med barnet og evt. foresatte, samt kan bistå med veiledning i valg/kjøp av utstyr og ev søknad om økonomisk støtte.

Man betaler kontingent for å trene i idrettslaget. Prisen avhenger av type idrett og idrettslag. Ikke alle har anledning til å betale hele kontingenten på en gang. Aktivitetsguiden kan være behjelpelig med å få til betalingsløsninger med idrettslaget dersom dere trenger det. I mange idrettslag er det mulig å prøve aktiviteten nopen ganger gratis, før dere bestemmer dere for om dere ønsker å melde barnet inn i idrettslaget. Noen idrettslag har også løsninger for barn som ikke har økonomi til å delta. Aktivitetsguiden har oversikt over dette og kan også hjelpe dere å søke på støtte til medlemskontingent, treningsavgift eller utstyr, hvis det er behov for dette.

Er det noe mer å lure på? Fyll ut registrering nedenfor og bli med – nå!
Aktivitetsguide Registreringsskjema
Hvis du fyller ut på vegne av familien, skriv navn, hvilken rolle du har/hvor du jobber og ev kontaktinformasjon til deg selv, hvis du ønsker at vi fortsetter kontakten gjennom deg:
Your answer
Barnets fornavn og etternavn *
Your answer
Fødselsår *
Kjønn *
Hvilke(t) språk snakker deltakeren? *
Your answer
Deltakerens språknivå norsk muntlig *
Foreldre/foresattes navn *
Your answer
Nasjonalitet *
Your answer
Hvilket språk er morsmål for foresatt *
Your answer
Foreldre/foresattes språknivå norsk muntlig *
Hva kan vi hjelpe deg med? *
Har barnet/ungdommen en funksjonsnedsettelse? (Hørselhemmet, synshemmet eller psykisk og/eller fysisk funksjonsnedsettelse) *
Your answer
Familiens adresse *
Your answer
Bydel *
Your answer
Telefon *
Your answer
E-post *
Your answer
Andre opplysninger
Your answer
Hvilken idrett ønsker barnet/ungdommen å delta i? *
Your answer
Tidligere erfaring med idrett? *
Your answer
Jeg gir med dette Kristiansand Idrettsråd mandat til å hjelpe barnet/ungdommen min i aktivitet. *
Jeg samtykker i at opplysningene over registreres hos Kristiansand Idrettsråd. Opplysningene skal ikke brukes utover prosjektet, bortsett fra anonymisert i forbindelse med Kristiansand Idrettsråd sin rapportering. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy