II. Homokhát Éjszakai Félmaraton - HELYSZÍNI NEVEZÉS

Kérjük, adatbekérő űrlapunkat töltse ki figyelmesen! Az adatokat elküldés előtt ellenőrizze. A *-gal jelölt rubrikák kitöltése kötelező. Kérjük, mielőtt regisztrálna, olvassa el a versenytávok leírásait, hogy döntése megalapozott legyen. A versenykiírás tartalmazza az árakat is, amelyről a http://www.bordanysk.hu/wp-content/uploads/2018/01/V.-Homokhát-Félmaraton-versenykiírás.pdf weboldalon tájékozódhat. A regisztráció kizárólag a nevezési hozzájárulás határidőre történő megfizetésével együtt érvényes. A regisztrációs űrlap kitöltését követően a legfontosabb tudnivalókat tartalmazó válasz e-mailt küldünk megadott elérhetőségére.
Vezetéknév *
Your answer
Keresztnév *
Your answer
Nő vagy Férfi *
Születési dátum (év, hónap, nap) *
Your answer
Lakhely (település, utca, házszám) *
Your answer
Irányítószám *
Your answer
E-mail *
Your answer
Mobiltelefonszám *
Your answer
Melyik távon indulsz? Írd be, majd alább jelöld újra! *
Your answer
Táv hossza, amelyre nevezni szeretnél *
Tervezett célbaérkezési idő félmaratonnál (óra/perc)
Hrs
:
Min
:
Sec
Pólóméret (S, M, L, XL, 2XL, 3XL) *
Required
Amennyiben a nevezési díj befizetésről szóló számlát más nevére kéri kiállítani, kérjük adja meg a az ehhez szükséges adatokat:
Számlázási név, cím és adószám! Pl: Maraton Kft. (2016 Futófalva, Sprint utca 1.) Adószám: 12345678-1-06
Your answer
Versenyszabályzat *
A nevezési díj befizetésével és a rajtszám átvételével minden versenyző tudomásul veszi, hogy a versenyen saját felelősségére vesz részt. Egészségi állapota jó és nem tud olyan betegségről, amely részvételét akadályozza. Hozzájárul, hogy a versenyről készült mozgókép vagy fotóanyagokon szerepelhet, melyek internetes és nyomtatott anyagokban ellenszolgáltatás nélkül felhasználásra kerülhetnek. Benevezett, de el nem indult versenyzők nevezési díját a szervezők nem térítik vissza. Ne feledd, legnagyobb versenytársad az idő és Te magad! Jó versenyzést kívánunk! Bordány Sportkör
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service