Vapaaehtoistöihin ilmoittautuminen Kuopion Ratsastajien vuoden 2019 kilpailuihin
Ilmoittaudu tällä lomakkeella vapaaehtoistöihin Kuopion Ratsastajien kisoihin vuodelle 2019.

KuoRilla on suunnitelmissa järjestää arviolta 12 kisapäivää vuoden aikana, lisäksi aina kisoja edeltävänä päivänä tarvitaan vapaaehtoistyöläisiä valmisteleviin tehtäviin, ja myös joitakin kilpailualueen siivous- ja kunnostustalkoopäiviä olisi tarpeen pitää. Vapaaehtoistyöläisiä tarvitaan siis yli 20 päivänä vuoden aikana. Jos pystyt tulemaan edes yhtenäkin päivänä vuoden aikana vapaaehtoistöihin, on siitä suuri apu, kiitos!

Tällä lomakkeella on tarkoitus kerätä listaa mahdollisista toimihenkilöistä koko vuodelle 2019. Ennen kutakin kisaa kerätään erikseen ilmoittautumiset, että kuka pääsisi minäkin päivänä paikalle.

Kisapaikalle tullessasi ilmoittaudu kansliassa, josta sinulle opastetaan tehtäväsi. Jos sinulla on mitään kysymyksiä toimihenkilönä toimimiseen liittyen, kysy rohkeasti! Toimihenkilö saa kisapäivän aikana kanttiinista kahvit/pientä purtavaa/lounasta. Mikäli toimihenkilö kisaa itse kyseisenä päivänä, on hänen mahdollista saada ratsulleen päiväkarsina ilmaiseksi. Lisätietoja Henna Kärkkäiseltä henna.e.karkkainen@gmail.com / 044 357 3382.

Nimi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Minkä lajin kisoihin voit tulla toimihenkilöksi (valitse yksi tai useampi vaihtoehto) *
Required
Mitä toimihenkilötehtäviä voit hoitaa (valitse yksi tai useampi vaihtoehto) *
Required
Kiinnostaisiko sinua ottaa tiiminvetovastuu johonkin tehtävään, esim. kanttiinivastaava, esteradanrakennusvastaava tms. (vastuunasi olisi siis huolehtia tarvittavat välineet ja sopia työntekijät kyseistä tehtävää varten niihin kisoihin, joihin sovitaan)? Jos, niin mihin tehtävään?
Your answer
Lisätietoja, ideoita kisatoimihenkilöiden riittävyyteen, kysyttävää tms?
Your answer
Tietojen käyttö *
Tämän lomakkeen tietoja käytetään Kuopion Ratsastajat ry:n kilpailuiden toimihenkilötehtävien järjestämiseen (toimihenkilötarpeista, -koulutuksista ja -tapahtumista tiedottaminen) ja tiedot poistetaan mikäli henkilö ilmoittaa ettei enää halua kuulua listalle. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi tallentamisen edellämainituksi ajaksi. Ks. lisätietoja henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi henkilötietojen käsittelyn osalta tietosuojaselosteesta sivulta www.kuor.net/tietosuojaselosteet/ Merkitse alle valintasi, saako sinulle ilmoittaa puhelimitse tai sähköpostitse infoa toimihenkilöasioihin liittyen:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service