Työkäytössä toimivat jalostusurokset
Suomalainen siperianhuskyseura kartoittaa työkäytössä (koiravaljakkosafarit ja -ajelutukset) testattuja jalostukseen soveltuvia uroksia. Tällä hetkellä jalostuksen ulkopuolelle tai vain safarikennelin omaan käyttöön saattaa jäädä erinomaisia rotunsa edustajia, koska niistä ei ole tietoja. Tällä lomakkeella omistaja voi ilmoittaa kysyttäessä nartun omistajalle annettavaan "työkäytössä toimivia jalostusuroksia"-listaan omia uroksiaan. Lomakeen täyttö edellyttää, että koiran omistajan yhteystiedot saa luovuttaa nartun omistajalle. Tiedot ovat voimassa ilman erillistä ilmoitusta kaksi vuotta.

Jokainen omistaja/yritys voi ilmoittaa listalle kolme (3) mielestään parhaiten rodun jalostusta palvelevaa rekisteröityä 2-10 vuotiasta siperianhuskyurosta. Yli 50 siperianhuskyn kennelit voivat kuitenkin halutessaan ilmoittaa listalle viisi (5) urosta.

Uroksen tulee olla toiminut omistajan mukaan työkäytössä ansiokkaastii ja sen tulee olla perusterveydeltään sekä luonteeltaan siperianhuskyn jalostukseen soveltuva.

Rotujärjestö ei vastaa tietojen oikeellisuudesta vaan välittää ainoastaan omistajan antamat tiedot.

*Pakollisia vastattavia kohtia ovat ainoastaan koiran nimi, omistaja ja asuinpaikkakunta. Muidenkin kohtien täyttäminen on toivottavaa, muttei pakollista.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy