Lasten teatterikerhot syksyllä 2019
8–12-vuotiaiden teatterikerhot kokoontuvat torstaisin 22.8.–12.12.2019 (syysloma 17.10.) yhteensä 16 kertaa. Paikkana on lasten kulttuurikeskus Aurora Järvenperässä (Järvenperäntie 1–3, Espoo). Syksyn esitykset pidetään Karatalolla sunnuntaina 15.12.2019.
Ryhmä 1 kokoontuu klo 14.30-16.
Ryhmä 2 kokoontuu klo 16-17.30.
Osallistumismaksu syyslukukaudelta on 120€. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sulkeutuu 15.8.2019.
Ilmoittautuminen koskee seuraavaa teatteriryhmää *
Lapsen nimi *
Your answer
Lapsen syntymävuosi *
Your answer
Lapsen kotipaikkakunta *
Your answer
Huoltajan nimi *
Your answer
Huoltajan sähköpostiosoite *
Your answer
Huoltajan puhelinnumero *
Your answer
Liittyminen Jäänsärkijöiden sähköpostilistalle (viestejä noin 5 kertaa vuodessa) *
Ilmoittautumisen sitovuus
Lähettämällä ilmoittautumislomakkeen sitoudun ehtoihin. Olen tutustunut Yhteisöteatteri Jäänsärkijöiden rekisteriselosteeseen (https://yhteisoteatterijaansarkijat.com/rekisteriseloste/) ja olen tietoinen siitä, että teatterikerhoihin osallistuvat lapset saavat automaattisesti yhdistyksen jäsenyyden. Kerhoon osallistumisen voi peruuttaa maksutta kerhon viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos osallistuminen kerhoon perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50 prosenttia kerhomaksusta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kerhon alkamisajankohtaa, ilmoittautujalta peritään koko kerhomaksu, ellei hänellä ole esittää lääkärintodistusta tai todistusta ylivoimaisesta osallistumisesteestä.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy