Formulari inscripcions: Cicle de tallers: Economia circular i verda al món local
Característiques per l'inscripció
Referent de Promoció Econòmica i Medi Ambient, conjuntament, d'ens locals membres de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i de la província de Barcelona. El cicle de tallers està dirigit a responsables tècnics o altres responsabilitats relacionats amb la promoció econòmica i el desenvolupament local, i medi ambient. Es requereix d’entrada que els tècnics s’inscriguin en parelles, amb una persona de l’àmbit de la promoció econòmica i una del de medi ambient, per a cada municipi. Aquesta combinació es tindrà en compte a l’hora de prioritzar les inscripcions.

El cicle de tallers comptarà amb 40 places per a 20 ens locals. El cicle es planteja com un espai de trobada entre els referents de Promoció Econòmica i de Medi ambient dels ens locals, motiu pel qual es prioritzaran als ens locals que inscriguin un referent de cada àmbit en el cicle de tallers.

La inscripció és pel cicle complet
Ajuntament o ens local *
Referent de Promoció Econòmica - Nom i cognoms *
Càrrec *
Correu electrònic *
Telèfon *
Referent de Medi Ambient - Nom i cognoms *
Càrrec *
Correu electrònic *
Telèfon *
Informacions d'interès a compartir
Si esteu treballant en algun projecte d'economia circular, simbiosi industrial... (en marxa, per iniciar, en preparació, en projecte...), preguem ens ho comenteu.
Moltes gràcies
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy