TCZ'80 IJsselmeer Challenge zaterdag 15 juni 2019 Aanmeldformulier
Op zaterdag 15 juni 2019, op bijna de langste dag van het jaar, zal er door Tourclub Zevenhuizen ‘80 opnieuw een rondje IJsselmeer georganiseerd worden! Net als in 2017 zal het een onvergetelijke dag worden, wellicht met ander weer. De route zal worden veranderd, met meer mooie uitzichten over het IJsselmeer. Nieuw dit jaar is een 200 km route! Deze route start, bij voldoende animo, een uur later vanuit Lelystad en zal grotendeels samenvallen met de officiele route.

Middels dit formulier willen we de animo voor deze dag peilen. Aangezien er al veel interesse was voor de dag, overwegen we om meerdere groepen te maken. Verwacht een kleine bijdrage van ongeveer € 25,- voor het inslaan van energiedrank, repen, bananen, bouillon, pasta en meer. Voor dit bedrag zal er onderweg ook een volledige lunch geregeld worden bij een restaurant. We hebben inmiddels twee bezemwagens voor materieel en foerage.

Voorlopig programma:
3.45 uur start 400 km vanuit Zevenhuizen
6.00 uur start 300 km vanuit Muiden
7.00 uur start 200 km vanuit Lelystad

Vul dit formulier in vóór 15 februari 2019 als je mee wilt fietsen. Dan kan de organisatie gaan starten met plannen. Ken je iemand buiten onze club die mee wilt fietsen? Gezellig! Deel dan dit inschrijfformulier en laat hem dit inschrijfformulier ook invullen. Niet-clubleden betalen € 5,- extra bijdrage.

Graag tot op de fiets namens de IJsselmeer organisatie 2019; Dennis, Ed, Arend, André en Geert

Email address *
Volledige naam *
Your answer
Lid van TCZ’80? *
Ook niet-leden zijn welkom!
Voorkeur afstand en snelheid *
Onderstaande routes zijn voorlopig. Definitieve afstanden en routes zullen een week voor de dag digitaal gedeeld worden. De afstand is belangrijker dan de snelheid! De laatste kilometers tellen, zeker als je te hard van start gaat. Deze dag doen we samen, zodat er niemand alleen hoeft te fietsen. Om de tocht voor iedereen comfortabel en uitdagend te houden willen we meerdere groepen maken.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service