Open your heart mini retreat | Cacao ceremonie + Yoga Nidra Donderdag 16 maart 2023 

Hi lieve jij,

Leuk dat je mee wilt gaan doen met het Open your heart mini retreat | Cacao ceremonie + Yoga Nidra op donderdagavond 16 maart 2023 van 19.30 - 22.00 uur.

De Mini Retreats en Cacao Ceremonies waren afgelopen keren steeds compleet uitverkocht en de reacties razend enthousiast. Wow wat ben ik daar dankbaar voor :-)

Een paar reacties: 

"Dit was mijn eerste keer, en ik ging naar binnen met een totaal open geest. Het was een geweldige reis naar binnen en ik kreeg prachtige inzichten en antwoorden. "

"WOW, in 1 woord fantastisch. Het was echt boven verwachting en de beste cacao ceremonie tot nu toe. Iris is ook zo fijn. Zij spreekt mooi, helder, nuchter in zonder ‘sturing of invulling’. Ze is hartelijk, rustig. En de opbouw was goed."

Het was heel bijzonder om deze ceremonie te beleven! Ik wist niet wat ik ervan kon verwachten en liet me door jou leiden. Bijzonder wat er dan als vanzelf los kwam aan emoties. Ik ‘wist’ wel dat die er zaten en door de ceremonie kon ik ze zo beleven en laten gaan. De hartmeditatie en journalen was heel goed en fijn. De beleving is teveel om alles in woorden om te zetten. De omgeving, het weer, de volle maan, de sfeer, alles bij elkaar was het. " 

" Het was echt een bijzondere middag. Het heeft me goed gedaan. En Iris doet alles met zoveel aandacht ."

Wow wow wow. Hier wordt ik echt helemaal blij van! 

Want mijn intentie is om jou op een zachte manier weer te laten connecten met je echte Zelf, je Inner Voice en daarvoor zet ik een aantal hele mooie tools in:


Cacao Ceremonie
oa Cacao opent je hart op een hele vriendelijke manier. Het is een oeroud “medicijn” dat oa door de Maya’s en Azteken werd ingezet bij ceremonies. Door de stofjes in de Cacao en de ceremonie kom je helemaal bij innerlijke jezelf.

Yoga Nidra
Bij Yoga Nidra mag je heerlijk gaan liggen in Savasana en neem ik je in 7 stappen mee in een hele diepe ontspanning waarbij je hersen golven in Theta en Delta staat komen. Hier word je zelfgenezend vermogen geactiveerd en lijkt het soms alsof je slaapt. In deze staat plant je je zaadje, je intentie, in Sanskriet een Sankalpa genoemd.

Samen een unieke combinatie die heel mooi op elkaar aansluit. Door de Cacao open je je hart en door de Yoga Nidra ontspan je op diep niveau en kun je je intenties op een hele fijne manier integreren.

Belangrijke info.
Cacao Ceremonie en Yoga Nidra kan in principe door iedereen gedaan worden. Mocht je momenteel mentale of fysieke problemen hebben, zoals een depressie, hartproblemen, hoge bloeddruk of iets anders, geef dat dan hier onder aan. Dan overleggen we even hoe we de sessie op jou kunnen afstemmen. Ook moet de hoeveelheid cacao aangepast worden als je zwanger bent. Helaas is cacao icm met het gebruik van SSRI-medicatie (bijvoorbeeld bepaalde antidepressiva en slaapmedicatie) niet geschikt.


Voor de complete lijst met cacao icm medicatie kijk hier: Lijst medicatie + cacao


Hieronder alle info en het programma. Je ontvangt nog een mail met alle info in de week voor het mini retreat.

Donderdagavond 16 maart ga je genieten van een heerlijke ontspannende en helende avond waar je op een fijne manier je hart gaat openen, meer in contact komt met je innerlijke zelf en je innerlijke wijsheid: je intuïtie. 

Locatie:
Een verborgen plekje midden in de stad Nijmegen. De exacte locatie volgt nog. 

Het magische programma:
We gaan de hele avond heerlijk ontspannen, maar vooral ook connecten met je hart, je Inner Voice.  

19.15 inloop
19.30 start programma, een mooie combinatie van:
          * een cacao ceremonie
          * een hart meditatie en journalen
          * een diep ontspannende Yoga Nidra sessie.
          * tussendoor tijd voor iets te drinken en een snack
21.45 - 22.00 einde programma: tijd voor nog een kopje thee en even nagenieten

Prijs voor dit avond vullend programma incl Cacao Ceremonie is €69,- pp. 

Cacao, Thee en snack included.

Waar ga je mee naar huis?
* Een uitgerust en opgeladen gevoel.
* Een diepere connectie met je innerlijke zelf en je intuïtie, jouw hart energie! 
* Meer in harmonie met jezelf

Hieronder kun je je aanmelden.

Je deelname is definitief als ik de betaling hebben ontvangen
*op bankrekeningnummer  NL04RABO0135801826   t.n.v. I E M Havekes | C-More o.v.v. jouw naam en Open Your Heart 16 mrt 23


* of scan de QR code iets verderop op deze pagina.


Pas na betaling is jouw plekje op de mat gereserveerd. Indien je annuleert vóór 1 maart 23 dan krijg je 50% van je betaling retour. Bij annulering na 1 maart '23  is er geen mogelijkheid voor restitutie, maar mag je je kaartje wel aan iemand anders geven. Deze info staat ook in je bevestigingsmail die je zo direct ontvangt.

Ik kijk er enorm naar uit. Het gaat zo tof worden!

Ps: vergeet niet even terug te komen naar dit formulier om het in te vullen als je op de betaal link hebt geklikt zodat ik je de info kan mailen :-)

With love, 
Iris
Ukiyo In Flow

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Wat is je naam? *
Wat is je telefoonnr? *
Ben je er bij op donderdag avond 16 maart '23 *
Hoe heb je over dit event gehoord? *
Belangrijke info.
Cacao Ceremonie en Yoga Nidra kan in principe door iedereen gedaan worden. Mocht je momenteel mentale of fysieke problemen hebben, zoals een depressie, hartproblemen, hoge bloeddruk of iets anders, geef dat dan hier onder aan. Dan overleggen we even hoe we de sessie op jou kunnen afstemmen. Ook moet de hoeveelheid cacao aangepast worden als je zwanger bent. Helaas is cacao icm met het gebruik van SSRI-medicatie (bijvoorbeeld bepaalde antidepressiva en slaapmedicatie) niet geschikt. 


Voor de complete lijst met cacao icm medicatie kijk hier: Lijst medicatie + cacao
*
Dank je wel voor het invullen en aanmelden. Ik kijk er echt enorm naar uit je te gaan ontmoeten :-)

Liefs, Iris | Ukiyo In Flow

Heb je nog vragen? Laat het me hier weten.
QR code voor betaling
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy