Tabara #MTBfun 13-17 iulie 2020 (powered by ProBikeAddiction)
Pentru orice detalii, va stam la dispozitie: telefon: 0742.22.00.61 - Ioana, e-mail: ioana@probikeaddiction.ro www.probikeaddiction.ro , www.facebook.com/ProBikeAddiction

Confirmarea fara echivoc a participarii se face achitand un avans de 300 de lei, detaliile de plata fiind transmise prin mail dupa inscriere. Va asteptam cu drag pentru o vara minunata, pe biciclete!
Numele copilului *
Your answer
Varsta copilului *
Your answer
Inaltimea copilului *
Your answer
Numele parintelui/tutorelui *
Your answer
Adresa de email a parintelui *
Your answer
Numar/numere de telefon *
Your answer
Nivel de pedalat (aproximativ) *
Required
Marimea bicicletei *
Required
Pret tabara/discount *
Plata integrala a taberei trebuie efectuata pana cel tarziu pe 30 iunie 2020. In cazul fratilor sau grupurilor va rugam sa completati formularul pentru fiecare copil in parte si sa specificati la rubrica "Alte detalii" numele copiilor. Reducerile nu se cumuleaza.
Required
Meniu masa
Daca copilul are alergii, probleme de sanatate care necesita un anumit regim, va rugam sa ne comunicati in acest paragraf.
Your answer
Doresc sa inchiriez (la cerere)
Optiune valabila doar pentru copiii cu inaltimea de cel putin 150 cm.
Alte detalii
Aici precizati tot ce credeti ca este important sa stim inainte sa plecam impreuna in tabara, pentru a-i asigura copilului dvs. cele mai bune conditii (alergii, tratamente, boli care restrictioneaza efortul sustinut sau activitatile in natura, alte informatii pe care le considerati importante)
Your answer
Date de facturare: CNP parinte *
Your answer
Date de facturare: CI parinte *
Your answer
Date de facturare: Adresa *
Your answer
Regulamentul taberei *
Pentru participare este necesara luarea la cunostinta a Regulamentului taberei care poate fi citit accesand acest link: http://bit.ly/RegulamentulTabereiMTBfun Copilul va avea forma semnata a regulamentului, impreuna cu adeverinta medicala si avizul epidemiologic la sosirea in tabara.
Required
Date cu caracter personal *
Inteleg ca pentru procesarea solicitarii mele si pentru desfasurarea demersurilor necesare in vederea inscrierii la tabara, este necesara prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate prin prezentul formular.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy