Inscripció Desevolupament Creatiu Roure (Sant Fost de Campsentelles)
Omple aquest formulari si vols inscriure al teu fill o filla a classe de Desevolupament Creatiu (nens de P3, P4 i P5) a l'escola Roure (Sant Fost de Campsentelles). Els grups tenen un límit de places, et confirmarem la inscripció i l'inici del curs quan s'hagi arribat al mínim d'alumnes. Si tens algun dubte pots escriure a info@niueduca.com i et respondrem el més aviat possible.
Les dades que aquí ens facilites són confidencials i intransferibles. En relació al Reglament general de protecció de dades ("GDPR") i en compliment de la normativa vigent, li informem que les seves dades seran utilitzades exclusivament per Niueduca per enviar informació sobre les nostres activitats.
Dades de l'alumne
Nom i cognoms *
Edat i curs que comencen *
Nom del pare, mare o tutor legal *
Domicili (Carrer) *
Número *
Pis
CP *
Població *
Telèfon del pare, mare o tutor legal *
Correu electrònic del pare, mare o tutor legal (serà el correu per notificacions i temes de pagament, comproveu que està ben escrit i que no rebeu els emails al spam) *
Comentaris o aspectes que creus que necessitem saber per seguretat o per atendre correctament al teu fill o filla a classe *
Autoritizo a Niueduca a fer fotografies al meu fill/a que poden ser publicades a internet sempre amb la finalitat de donar a conèixer els seus aprenentatges. *
Dades bancàries
Autoritzo el càrrec dels rebuts trimestrals de 90€ al inici de cada trimestre a Niueduca SL en el compte que es detalla a continuació, entenc que si desitjo donar de baixa el meu fill ho notificaré amb 20 dies d'antelació. En cas de devolució de rebuts, les despeses aniran al seu càrrec.
En cas de no pagar s'anul·larà la inscripció del seu fill o filla.
Noms i cognoms del titual *
DNI del titular *
Número del compte (IBAN) *
Data i lloc i firma (escriure el nom de qui omple el formulari) *
www.niueduca.com
Contacte: Mar Soler (marsoler@niueduca.com) / T. 653 37 35 78
Sin título
Información básica de protección de datos:

Responsable del tratamiento: NiuEduca S.L.
Finalidad: envío de informes de evaluación de la actividad y servicios.
Legitimación: su consentimiento.
Destinatarios: no se cederán datos a terceros, salvo obligación legal.
Derechos: Podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación o suprimir tus datos en info@niueduca.com.

NiuEduca le informa sobre su Política de Privacidad respecto del tratamiento y protección de los datos de carácter personal de los usuarios y clientes que puedan ser recabados por la navegación o contratación de servicios a través del sitio Web/formulario.

En este sentido, el Titular garantiza el cumplimiento de la normativa vigente en materia de protección de datos personales, reflejada en la Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y de Garantía de Derechos Digitales (LOPD GDD). Cumple también con el Reglamento (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo de 27 de abril de 2016 relativo a la protección de las personas físicas (RGPD).

El uso de sitio Web/formulario implica la aceptación de esta Política de Privacidad así como las condiciones incluidas en el Aviso Legal.
He leído y acepto el aviso legal. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy