InFòrum 2019
L’InFòrum d’aquest any es realitzarà a l’Alberg Argentina de Benicàssim els dies 6 i 7 de novembre de 2019. L’estem dissenyant entre tots i totes i ens agradaria comptar amb la teua opinió i suggerències.

El InFòrum de este año se realizará en el Albergue Argentina de Benicàssim los días 6 y 7 de noviembre de 2019. Lo estamos diseñando entre todos y todas y queremos contar con tu opinión y sugerencias.

Tema que proposem des de l'VAJ: Centres de joventut. Et sembla interessant?// Tema que proponemos desde el IVAJ: Centros de juventud. ¿Te parece interesante?
Your answer
Quins grups de treball t’interessarien? // Qué grupos de trabajo te interesarían?
Què grups de treball o tallers afegiries sobre el tema “Centres de Joventut”?// ¿Qué grupos de trabajo o talleres añadirías sobre el tema “Centros de juventud”?
Your answer
Coneixes algun expert o possible ponent per aquest tema? // ¿Conoces algún experto o posible ponente para este tema?
Your answer
Proposa altres temes que podrien ser adequats per a l’InFòrum 2019 // Propón otros temas que podrían ser adecuados para el InFórum 2019
Your answer
Especifica possibles tallers y grups de treball sobre els temes que has proposat // Específica posibles talleres y grupos de trabajo sobre los temas que has propuesto.
Your answer
Respecte a l’organització, tens algun suggeriment o comentari? // Respecto a la organización del evento, ¿tienes alguna sugerencia o comentario?
Your answer
Comenta’ns altres propostes, observacions, suggeriments… // Coméntanos otras propuestas, observaciones, sugerencias….
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.