Aanvraagformulier Vaardighedenmaterialen o.a. Fantomen
Afhandeling
De afhandeling van dit verzoek verzorgt Arnold Presburg, of bij zijn afwezigheid Hans den Ouden.

- ALS JE VAARDIGHEDENMATERIALEN WILT GEBRUIKEN, DOE DAT DAN BIJ VOORKEUR IN HET OZW-GEBOUW.
- Als dit echt niet mogelijk is, kun je de materialen afhalen op de ochtend zelf of voor de dag van de les op de andere locatie. Vul dat in met de datums wanneer je het wilt halen en brengen bij Bijzonderheden. (De materialen 1, 7 t/m 14, 17 en 18 hoeven niet met de auto vervoerd worden.)
- En als je het echt niet kan vervoeren (met de auto), dan kan er gekeken worden of Arnold het vervoeren kan. Vul dan ook in vanaf hoe laat tot hoe laat en waar de les plaats zal vinden met het telefoonnummer van het contact van de locatie.

Klaarzetten in het OZW
Arnold zet de benodigde materialen op de aangegeven dag of het aangegeven dagdeel in de onderwijsruimte waar je dan zit. Mocht Arnold niet aanwezig zijn, dan kan je de materialen zelf pakken uit onze berging. De sleutel daarvan kan je halen bij Nasreen, ruimte 9A-02 in het OZW-gebouw.

Retourneren in het OZW
Bij gebruik in de ochtend retourneert Arnold de materialen in de lunchpauze.
Bij gebruik in de middag leveren de gebruikers de materialen zelf af bij het secretariaat 9A-02. Dit geldt niet voor de onderzoeksbanken, die kun je in de onderwijsruimte laten staan.

Gebreken melden
Meld het aan Arnold indien er iets aan de hand is met een materiaal. Defecten, incompleetheid, lege batterijen of andere gebreken graag per email melden om te voorkomen dat je collega er de volgende keer ook tegenaan loopt.

Vriendelijke groet,
Arnold Presburg en Hans den Ouden

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy