Solin - arheološki kamp
U sklopu projekta Claustra+ Prekogranična destinacija kulturnog i zelenog turizma Claustra Alpium Iuliarum u razdoblju od 14. Listopada do 27. listopada 2017. na arheološkom nalazištu Solin iznad Kostrene održati će se arheološki kamp i akcija čišćenja. U akciji čišćenja te arheološkom kampu mogu svi sudjelovati – rad na terenu, prijevoz i program će biti prilagođen sukladno prijavama.

Akcija čišćenja zidova utvrde će se održati 14. listopada 2017. od 10-16h.

Međunarodni arheološki kamp: od 16. Listopada do 27. listopada 2017. (bez vikenda) u iskopavanjima možete sudjelovati bilo da ste student arheologije ili netko tko nema veze s arheologijom, a želi upoznati kulturnu baštinu. Možete sudjelovati s nama na iskopavanju cijeli dan od 10 – 18h ili samo u popodnevnim satima od 15 – 18h. Kroz iskopavanja voditi će nas arheolog i kustos Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka Ranko Starac.

ROK za prijavu:
*Broj mjesta za osobe kojima treba osigurati smještaj je ograničen, te ukoliko broj prijavljenih bude prekoračen, nećemo biti u mogućnosti svih prihvatiti. Unaprijed zahvaljujemo za razumijevanje.
------------
Sudjelovanje u aktivnostima je na volonterskoj bazi te na vlastitu odgovornost svakog sudionika.
Sve dodatne upite možete slati na:
ana@ppmhp.hr ili na broj +385 51 553 667.
Više o projektu: http://ppmhp.hr/claustra/

Ime i prezime: *
Your answer
Adresa i mjesto prebivališta/boravišta:
Your answer
Kontakt: e-mail adresa *
Your answer
Kontakt: broj mobitela/telefona *
Your answer
Iskustvo u arheologiji:
Želim se prijaviti za: *
Required
Želim se prijaviti za iskopavanje za: *
Pod other možete upisati datum ukoliko dolazite samo na npr. jedan dan. Vodite računa da su iskopavanja radnim danima te da se vikendom ne radi.
Na iskopavanju mogu sudjelovati: *
Ukoliko niste iz Kostrene i okolice, moguće je pokriti smještaj i hranu. Ukoliko vam je to potrebno, molimo da označite "da" te upišete datume (pod other/drugo).
Check lista za akciju čišćenja i iskopavanje: *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms