MANT szakmai kirándulás Miskolcra 2019.03.29.
A Magyar Asztronautikai Társaság szakmai látogatást szervez Miskolcra. A kirándulás tartalmazza az oda- és visszautat bérelt autóbusszal és a szakmai programot.

Időpont: 2019. március 29., péntek

Találkozó: reggel 7:15 órakor és indulás pontban 7:30 órakor a BME "R" épületének rakpart felőli parkolójából (Budapest, Műegyetem rakpart 7-9.), visszaérkezés kb. 19:00-kor, ugyanide.

A kirándulás részvételi díja:
- MANT-tagoknak 1.000 Ft,
- MANT-tagok családtagjainak 3.000 Ft,
- Nem MANT-tagoknak 5.000 Ft. Ha belépnek az egyesület tagságába a busz indulása előtt, akkor már a tagoknak megfelelő összeget fizetnek;
- Miskolci tagtársaink ingyenesen csatlakozhatnak hozzánk a céglátogatásra (találkozó 1/2 11 - 11h között a helyszínen: Admatis Kft., Miskolc, Kandó Kálmán u. 5.).

Azoknak, akik előzetesen jelezték érdeklődésüket a kirándulás iránt, nem szükséges ismét jelentkezniük, adataikat átemeljük a végleges jelentkezések listájába. Aki az előzetes jelentkezés ellenére mégsem kíván részt venni a kiránduláson, kérjük, jelezze az iroda@mant.hu címen Székely Anna Krisztinának!

Fizetni a buszon kell, készpénzben. Kérjük, ha megoldható, ne nagy címletű bankjegyeket hozzanak magukkal. Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a kirándulásra való jelentkezés fizetési kötelezettséget jelent! Vagyis ha valaki jelentkezik, de nem jön el, utólag akkor is ki kell fizetnie a kirándulás díját.

A maximális létszám 30 fő.

Jelen kérdőívben megadott adatokat a MANT az adatvédelmi tájékoztatóban (http://www.mant.hu/adatvedelem) foglaltaknak megfelelően kezeli, a kirándulás időpontjáig.

Email address *
Név *
Your answer
MANT-tagság *
Adatkezelési hozzájárulás *
Required
Részvételi szándék *
Required
Megjegyzés
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service