Pyetësori "Krimi dhe Siguria Kibernetike"
CyberCamp Tirana organizohet nga CBTL (Qendra për Teknologji Biznesi dhe Lidership) (http://cbtl-see.com), në bashkëpunim me Drejtorinë e Policisë së Shtetit (Drejtoria e Teknologjisë së Informacionit), pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme, të mbështetur nga programi "Forcimi i Policimit në Komunitet në Shqipëri" (SCPA) (http://www.cp-project.al/web/) financuar nga Qeveria Suedeze nëpërmjet Agjencisë Ndërkombëtare Suedeze për Zhvillim dhe Bashkëpunim (Sida).

Qëllimi i këtij formulari është të njihet me nivelin e njohurive të të rinjve shqiptarë por jo vetëm lidhur me krimet kibernetike dhe rreziqet që vijnë nga to si dhe mbrojtja e duhur për të qenë të sigurt.

Të gjithë të dhënat tuaja do të ruhen vetëm për arsye studimi dhe do të publikohen në faqen tone të internetit http://cybercamp.cbtl-see.com/.

Nëse dëshironi të jeni pjesë e takimeve tona të hapura, ju lutem na kontaktoni në adresën tone të e-mail-it: cybercrime@cbtl-see.com ose bëhuni pjesë e grupit tone në Facebook (https://bit.ly/2W0tZNh)
Për të aplikuar në Bootcampin e CyberCamp Tirana dhe/ose Hackathon-in që e pason, regjistrohuni në 2 format në vijim:

1) https://forms.gle/Dm1dcZskUToF3PVn6
2) https://forms.gle/25t9JnhFWDHo3ns79

Të përgjithshme
Gjinia *
Grupmosha *
Cfare statusi akademik keni? *
Nëse je student, cfarë dege të studimit ndjek *
Your answer
Nëse je student, cfarë viti studimi ndjek *
Informacione në lidhje me infrastrukturën
Cfarë pajisje harduerike ke? *
Required
Pronësia e pajisjes *
Required
A ke një software antivirusi të instaluar në kompjuterin/laptopin tënd? *
Sa i ndërgjegjshëm je për rreziqet e krimit kibernetik? *
Sa i sigurt ndihesh për informacionin tënd kur je online? *
Mendon se mbrojtja vetëm me fjalëkalim në lidhje me sigurinë e informacionit është e mjaftueshme? *
Ke humbur ndonjëherë para për shkak të krimit kibernetik? *
Keni patur pervojë me ndonjë nga situatat në vijim? *
Keni ndaluar blerjen online për shkak të këtij/këtyre problemeve? *
Sa here ke qenë viktimë e krimit kibernetik? *
Mendon se ligjet në fuqi janë në gjendje të kontrollojnë kriminelët kibernetike? *
Nuk jam aspak dakord
Jam shume dakord
Ke perjetuar ndonjëherë bulizëm kibernetik online? *
Mendon se mbrojtja e informacionit nëpërmjet gjurmëve të gishtave ose face recognition është e sugjerueshme? *
Nuk jam aspak dakord
Jam shume dakord
Je i ndërgjegjshëm që Policia e Shtetit mund të mbrojë dhe parandalojë krimin kibernetik?
Nëse dëshëroni të jeni në kontakt më të reja të përditësuara nga bota e sigurisë kibernetike, ju lutem mund të shënoni adresën tuaj elektronike
Your answer
Faleminderit
Për më shumë vizitoni https://www.asp.gov.al dhe http://bit.ly/2VxdusA ; http://www.cp-project.al/web/

Për cdo pyetje kontaktoni Z. Endri Qenanaj tek cybercrime@cbtl-see.com

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.