Anmälan till Afrikagruppernas årsmöte
Välkommen till Afrikagruppernas årsmöte 2018 26-27 maj i Stockholm! Årsmötet ger dig som medlem möjlighet att påverka vårt arbete, träffa andra medlemmar och diskutera för oss viktiga frågor. Årsmötet är högsta beslutande organ i vår organisation.

Under årsmötet 2018 kommer huvudfokus att ligga på demokrati och organisationsstruktur. På årets årsmöte kommer vi bland annat diskutera medlemmarnas roll och organisationsutveckling samt styrdokument som långtidsplanen och delegationsordning inom Afrikagrupperna.

Du som är medlem, representant för medlemsorganisation eller stödgrupp är välkommen att delta på årsmötet. Din röst är viktig. Vi ses!

Solidaritetshälsningar,
Afrikagruppernas styrelse

ANMÄLAN
För- och efternamn *
Your answer
Adress
Your answer
E-post *
Your answer
Telefonnummer
Your answer
PRAKTISK INFO
Vänligen observera att reseersättning utgår till medlemmar för resa till årsmötet med billigaste möjliga färdmedel som tar hänsyn till miljön. Skicka sedan reseersättningsblankett och kvitton i original per post till Afrikagrupperna, tack! Vill du ha hjälp med att boka resa, mejla namn, sj prio nummer, tider för tåg och station resan avgår från till carolina.kohlerdecastro@afrikagrupperna.se
Vill du ha sovplats? *
Om ja, vänligen specificera vilka nätter. Afrikagrupperna står för boende de nätter årsmötesdeltagarna inte kan sova hemma
Afrikagrupperna står för boende i prisklass vandrarhem/enklare hotell. Utgångspunkten är delat boende. De deltagare som önskar uppgradering till enkelrum bekostar själva mellanskillnanden. Önskar du enkelrum under årsmöteshelgen?
All mat som serveras är vegetarisk. Har du någon övrig kostpreferens/allergi?
Hur kontaktar vi dig lättast? *
Your answer
Övrig information du vill delge:
Your answer
Har du några frågor är du välkommen att kontakta styrelsesekreterare Sanna Ström på sanna.strom@afrikagrupperna.se
Vi ses den 26-27 maj i Stockholm! Vänligen,
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms