Disponibilitat dels voluntaris de Corro Contra el Càncer 2019
Participa activament des dins de la Corro Contra el Càncer 2019, tu ets una peça clau de l’èxit! Et necessitem! Forma part de la família dels Voluntaris! Omple els diferents apartats que demanem i ens posarem en contacte amb tu quan s'acostin les dates clau.
El gruix més important de voluntaris el necessitem el dia 17 de 8.30h a 12h; també us necessitarem per a repartir pitrals en dues sessions de treball el dissabte 16 de març. Omple les caselles de sota amb la teva amb la teva disponibilitat i ens posarem en contacte amb tu.

Autoritzo l'ús de les meves dades personals per tot alló que sigui promoció i informació de la cursa, esdeveniments i altres curses on participi el club esportiu WeRun. Així com autoritzo l´ús de les possibles imatges que es poguessin fer de la meva persona en filmacions i fotografies en el decurs de tots els actes de la Corro Contra el Càncer 2019. En cas de no autoritzar-ho cal enviar un email: a werunsbd@gmail.com amb el assumpte: Baixa. Aquest formulari ens servirà en cas que pugueu venir algun dia a repartir pitrals per a organitzar tasques
Email address *
Nom i Cognoms
Your answer
Data de naixement
Your answer
Email
Your answer
Telèfon
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service