Tiszás tábor 2021 - JELENTKEZÉS
Kedves Fiatal!

A hosszú otthon töltött hónapok után egy igazi nyári táborra hívunk, színes programokkal, a napfényes Tiszaföldvárra!

Lesznek előadások, kiscsoportos beszélgetések, strand, közös imák, tábortűz, színdarabok, szabadidős programok és persze régi és új barátok is!

Mindenki volt “első táborozó” valamikor, így ne félj attól, ha még sosem voltál ilyen táborban, nem ismered ezt a közösséget és egyedül leszel, mert tuti találsz új barátokat már az első napon! Ha pedig biztosra akarsz menni, hozd néhány barátodat is!

Időpont | 2021. augusztus 2-8. (hétfő-vasárnap)
Helyszín | Tiszaföldvár, Kossuth Lajos út 121. (plébánia)
Téma | Szent József nyomában
Javasolt hozzájárulás a költségekhez | 7 000 – 14 000 Ft közötti összeg, a helyszínen fizetve készpénzben, lehetőségekhez mérten. Az egy főre eső költségek kb. 11 000 Ft-ot tesznek ki, mely tartalmazza többek között az étkezések árát és a strandbelépőt.

Fontos változások (a járvány miatt):
Alsó korhatár: 10 év (ennél fiatalabb résztvevőket nem tudunk fogadni és a programot is ilyen korosztályra szabjuk)
Maximum 80 fő jelentkezését tudjuk fogadni jelentkezési sorrendben (a segítőkkel együtt), tehát előfordulhat, hogy várólistára kerülsz, így minél előbb jelentkezz!

Kérjük, figyelmesen olvasd el az alábbi sok, de nagyon fontos információt is!

MIT HOZZ MAGADDAL?
✅ Alváshoz hálózsákot, polifoamot/felfújható matracot, (kispárnát, plédet, éjszaka nyáron is lehet hideg) sátrat (ha van, ha nincs, akkor keresünk olyan táborozót, aki szívesen befogad a sajátjába).
✅ Fürdéshez (strandhoz): törülközőt, tusfürdőt, sampont, papucsot, fürdőruhát.
╋ Még néhány hasznos dolog: Szentírás, jegyzetfüzet és toll, kulacs, zseblámpa, szúnyogriasztó, fejfedő
✅Egészségügyi nyilatkozatot (amennyiben kiskorú vagy), amelyben gondviselőd nyilatkozik, hogy nem vagy (és nem is voltál a tábort megelőző 7 napban) beteg. Kérjük töltsd le, nyomtasd ki, a tábor helyszínén, a regisztrációnál kérjük majd tőled kitöltve, aláírva.
A nyilatkozat letölthető innen: https://drive.google.com/file/d/1OQDfAgmlzFdzQqIn4YZ-NJtxgktLHnPo/view?usp=sharing

😷 A KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK
A tábor szervezése és lebonyolítása közben mindig figyelembe vesszük az aktuális járványügyi előírásokat. A tábor látogatása egyelőre nincs védettségi igazolványhoz kötve, azonban a jelenlegi szabályok szerint a 18. életévüket betöltött személyek a strandra csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be.
A templomokban jelenleg kötelező a maszk viselése, kérünk, hozz magaddal néhányat!
A táborban lesz fertőtlenítő hatású kézmosószappan, de ha szeretnél, hozz zselés kézfertőtlenítő gélt magaddal!
Ha esetleg megbetegednél a tábor előtt, kérjük jelezd nekünk és ne gyere a táborba! Ha a tábor előtti 7 nap bármelyikén beteg voltál, akkor sajnos nem tudunk fogadni.

PRO TIPPEK:
📱Telefonodra nem igazán lesz szükséged, hiszen itt élőben remek emberek fognak körülvenni. Egyébként sem tudunk lehetőséget biztosítani ennyi telefon töltésére. Ha el is hozod, érdemes kikapcsolni és csak addig bekapcsolni, amíg hazatelefonálsz, hogy élsz még és szuper a tábor.
💼 Csomagolj úgy, hogy akár eső is lehet! Hozz tehát esőkabátot, illetve érdemes a ruháidat nejlonszatyrokba is becsomagolni a táskán belül.
⚠️"Templomkompatibilis" öltözetre is szükséged lesz (biztosan tudjátok, hogy a templomba nem illik olyan ruhában bemenni, ami túl rövid, illetve túlzottan kivágott, spagettipántos, ki van a hátad/vállad, ezért gondolj arra, hogy ezekre a programokra legyen egy kendőd, amit a válladra terítesz, egy könnyed hosszú szoknya, amit csak felkapsz vagy legalább combközépig érő nadrág/szoknya).

Jelentkezési határidő: 2021. július 15.
(Kivéve ha hamarabb betelik a 80 fős létszámkorlátunk.)
Fontos, hogy ha valamiért mégsem tudsz jönni, AZONNAL JELEZD felénk a lentebbi elérhetőségek egyikén, hogy a várólistáról értesíthessünk valakit, hogy jöhet helyetted!

✆ KÉRDÉSED VAN?
Írj nekünk bátran Facebookon (a Tiszamenti Nagyboldogasszony Közösség nevű oldalnak címezve), vagy e-mailben a tisza@vifi.mente.hu címre. Telefonon a 30/925-1667-es számot hívhatod!
Teljes neved *
Születési dátumod *
Idén csak a táborig 10. életévüket betöltöttek jelentkezését tudjuk fogadni. Figyelj a dátum formátumára, mert böngészőtől függően változhat! Arra is ügyelj, hogy ne maradjon 2021 az évnél!
MM
/
DD
/
YYYY
Szülő/gondviselő neve *
Lakcímed *
Plébániád
E-mail *
Ha neked nincs, szüleid e-mail címe is megfelel
Telefon *
Saját vagy szüleid számát add meg, a következő formában: 30-123-4567, tehát NEM kell az elejére 06 sem 0036.
TAJ-szám *
Végig velünk leszel? *
Ha csak pár napot tudsz velünk lenni, írd meg pontosan, mikor érkezel és távozol az egyéb válaszlehetőségnél! Így részvételi díjad 1500 Ft/megkezdett nap (függetlenül attól, hogy melyik napszakban érkezel/távozol, kivételes eset, ha vacsora után érkezel vagy reggeli előtt távozol). A többiek táborozásának támogatásának lehetősége persze ekkor is lehetséges.
Van-e valamilyen allergiád, ételérzékenységed, rendszeresen szedett gyógszered? *
Ha van, akkor az egyéb válaszhoz írd le, mire vagy allergiás/milyen gyógyszert szedsz! Hozd magaddal gyógyszereid!
Átestél már koronavírus fertőzésen? *
Kaptál már Covid-19 elleni védőoltást? *
Tudsz úszni? *
Jársz hittanra?
Felhívjuk figyelmedet, hogy táborunk alapvetően lelkigyakorlatos, hittanos tábor, de ez nem jelenti azt, hogy csak hittanosok jelentkezhetnek.
Clear selection
Tudsz hozni sátrat?
Ha nem, akkor keresünk olyan táborozót, aki szívesen befogad a sajátjába. Az egyéb opciónál jelezheted, ha pl. nincs sátrad, de már tudod, kivel alszol, illetve azt is, ha van sátrad és abban szívesen adsz még másnak is helyet. Ha valakivel már megbeszélted, hogy befogadod a sátradba, akkor az ő helyét már ne ajánld föl!
Clear selection
Adatkezelési nyilatkozat *
Az ezen a jelentkezési felületen és a helyszíni regisztrációnál megadott személyes adatok kezelője a Tiszamenti Nagyboldogasszony Közösség és a Váci Egyházmegye Ifjúsági Lelkészsége. A megadott adatokat, elérhetőségeket bizalmasan és - a 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően - kizárólag programjainkkal kapcsolatos információk eljuttatása, kapcsolattartás, a táborhoz kapcsolódó adminisztráció, valamint támogatási felkérés céljából kezeljük. Az adatokat biztonságos számítógépen, jelszóval védve tároljuk, és azokhoz csak a megbízott adatkezelők férnek hozzá, harmadik, külsős személynek nem adjuk ki. Az adatok módosítását vagy törlését az ifiiroda@vaciegyhazmegye.hu címre küldött kérésre végezzük el. A részletes adatkezelési tájékoztató itt olvasható el: http://mente.hu/vifi-adatkezelesi-tajekoztato/
Médiaanyagról szóló nyilatkozat *
Hozzájárulok, hogy a programon rólam készült fényképeket, videofelvételt a Tiszamenti Nagyboldogasszony Közösség és a Váci Egyházmegyei Ifjúsági Lelkészség archívum, reklám és élménybeszámoló céljából szabadon felhasználhassa.
Megjegyzés, kérdés, kérés:
Ha választ is szeretnél kapni, akkor figyelj oda, hogy megadtál-e e-mail címet, amire tudunk válaszolni, vagy keress minket közvetlenül a facebookon, fentebb megadott telefonszámon vagy e-mail címen! Írhatsz a Tiszamenti Nagyboldogasszony Közösség facebook-oldalnak is.
Kiskorú jelentkező esetén kérjük, a Küldés gomb megnyomása után megjelenő oldalról nyomtassák ki a bevezetőben említett egészségügyi nyilatkozatot, töltsék ki és írják alá, ezt pedig hozzák magukkal a táborba! *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Váci Egyházmegye Ifjúságáért a Fiatalokkal Alapítvány. Report Abuse