PT:n vuosikysely 2019
Kyselyn tavoitteena on kartoittaa jäsenistön mielipiteitä kuluvan vuoden aikana järjestetyistä yhdistyksen tapahtumista sekä muusta yhdisyksen toiminnasta.

Tapahtumat on jaettu kategorioihin seuraavasti: fuksitapahtumat, KV-tapahtumat, yritystapahtumat, sitsit ja illanvietot, urheilutapahtumat sekä muut tapahtumat. Jokainen rivi vaatii vastauksen, joten jos et ole esimerkiksi osallistunut yhteenkään fuksitapahtumaan napauta "en osallistunut" jokaiselle riville. Sen lisäksi viimeisellä sivulla kysytään muusta yhdistyksen toiminnasta.

Arvostele tapahtumat oman kokemuksen perusteella niistä jääneen mielikuvan mukaan. Lopussa on vapaa tekstikenttä, johon pyydämme tarkempia kommentteja tapahtumista. Tarkennathan aina myös mitä tapahtumaa palaute koskee.

Hyvän palautteen pohjalta on helpompi kehittää yhdistyksen toimintaa ja palautetta antaneiden kesken arvotaan 4 kappaletta 2 leffalipun paketteja. Arvontaan osallistumiseen saa linkin, kun kyselyn vastaus on lähetetty. Arvontaan osallistuvien tietoja ei yhdistetä vastauksiin.

Tsemppiä vastaamiseen!
Vuosikurssi? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy