Doe-het-zelf kinderfeestjes De Fleurige Creatie
🌸 Plaats een bestelling
🌸 Keuze 1; u kiest het BASIS PAKKET. Sommige materialen zullen kinderen moeten delen zoals b.v. carbonpapier, materiaal wat niet "op" gaat. Verder zitten alle benodigde materialen (die "op" gaan) er natuurlijk gewoon voor elke kind bij. U gebruikt bij het kiezen voor een basispakket uw eigen kwasten, lijm, scharen e.d. U hoeft niet voor ieder kind een lijmpotje in huis te hebben, deze kunnen ze ook delen, maar dat ieder kind b.v. een eigen kwast heeft zou wel fijn zijn.
🌸Keuze 2; u kiest voor het UITGEBREIDE PAKKET. Dit is een totaal pakket, incl. "herbruikbare" spullen zoals scharen, lijm, kwasten e.d. Graag retourneren op de dag van het feestje of de volgende ochtend. Op de gereedschappen is borg van toepassing. Per kind wordt er 0,50 - 2,00 extra in rekening gebracht. Dit is afhankelijk van de extra toe te voegen materialen en gereedschappen en het aantal kinderen.
🌸Bij tijdig bestellen kan ik mogelijkerwijs het feestje dat nu niet in het juiste aantal op voorraad is weer voor u aanvullen. Informeer naar de mogelijkheden.
🌸 Na het overmaken van het bedrag ga ik voor u aan de slag
🌸 Het pakket is op een door u gekozen dag en tijd af te halen.
- Basispakket, max. 4 dagen voor het te vieren feestje
- Uitgebreide pakket, max. 1 dag voor het te vieren feestje
🌸Opsturen is mogelijk. Kosten voor verzenden komen op minimaal 5,75

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy