Čačačaj
GG-ji, kaj bi radi postali, ko boste veliki?
Še ne veste?! Pa saj ste že veliki – bo treba počasi razmisliti o tem! 

Ali si želiš postati učiteljica? Mogoče kuhar? Ali astronavt? Veterinar? Mogoče celo predsednik države?

Starši nam govorijo, da lahko postanemo čisto kaaaarkoli si zaželimo. Pa mislite, da je to res? Ali veste, kaj je potrebno vedeti, da lahko postanemo poklicni preizkuševalec čokolade? Ali pa sprehajalec psov? Kaj pa, da lahko postaneš čisto pravi Božiček??!!

Če vas zanima to in še več, vabljeni na akcijo ČAČAČAJ! Brez skrbi, ne bomo samo plesali čačača-ja.  Vse poklicne želje, ki se skrivajo v vaših možganih, boste lahko uresničili v petek, 15. decembra, ob 16.00 na Gimnaziji Celje Center, ki se bo za eno popoldne prelevila v naše lastno taborniško mesto. Preizkušali bomo različne poklice in se spraševali, kaj bomo počeli čez 20 let, ko bomo že veliki in odrasli ljudje. Da pa se nam možgani ne bodo prekurili, se bomo zraven še pozabavali ob proslavljanju uspešnega zaključka leta 2017 s piškoti, pecivom, čajem in drugimi dobrotami. 

Akcijo bomo zaključili ob 19.00 pred GCC. S sabo prinesite rutico, svojo najljubšo skodelico za čaj, kakšno vrečko čaja in nekaj domačega peciva, da med raziskovanjem ne bomo lačni in žejni. Ne pozabite tudi na topla oblačila.

Na akcijo se prijavite do 13. 12. prek spletne prijavnice, ki jo najdete na naši spletni strani www.rdgo.org.

Se vidimo še zadnjič v letu 2017!
Mia Zupančič (051 318 233)

Ime in priimek otroka *
Your answer
Starostna skupina
Vodnik člana *
Your answer
Prijavnico izpolnil *
Ime in priimek skrbnika
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms