Workshop : “Falun Dafa: sănătate și armonie prin exerciții de qigong” (VegFest 2022)
Completând acest formular îți transmiți intenția de a participa la unul dintre workshopurile organizate în cadrul evenimentului Vegfest București din perioada 17-19.06.2022 la Casa Universitarilor. Locurile sunt limitate la un numãr de 30 participanți. Participarea la acest workshop este gratuită pentru toți participanții.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Falun Dafa, (numită și Falun Gong) este o practică avansată de cultivare a minții și a corpului care are la bază principiile universale - Adevăr, Compasiune şi Toleranţă - și cinci exerciții cu mișcări line, din care unul de meditație.

Printre efectele benefice ale practicii se numără: purificarea și creșterea energiei corpului și a capacității de concentrare, îmbunatățirea sănătății, a calității somnului, a vieții în general și a relațiilor interumane.

Workshopul își propune o introducere în disciplina Falun Dafa, explicarea celor 5 exerciții meditative și a beneficiilor acestora.
Complet gratuită, Falun Dafa se practică în parcuri sau acasă, iar exercițiile sunt potrivite oricărei vârste, sunt ușor de învățat și reprezintă o cale cu adevărat unică și eficientă pentru îmbunătățirea sănătăţii fizice și mentale.

Practica a fost făcută publică în 1992 și s-a răspândit rapid în toată China, ulterior în întreaga lume, având astăzi zeci de milioane de practicanți în peste 100 de țări.

În China, popularitatea practicii a avut consecințe dramatice. Doar pentru că erau mai numeroși decât membrii de partid și pentru că își conduceau viața după principiile Adevăr, Compasiune, Toleranță, total opuse de violența și lupta de clasă din marxism, regimul dictatorial de la Beijing a declanșat o vastă campanie de exterminare ce a șocat întreaga comunitatea internațională.

Lucru de neconceput într-o lume civilizată, începând din iulie 1999, practicanții Falun Gong au avut parte de arestări arbitrare, procese nedrepte, torturi fizice și psihice. Partidul Comunist Chinez a mers până la a-i omori pe practicanți pentru a le vinde organele în scop de transplant: https://goo.gl/KLJMSE 

Campania de exterminare dirijată de regimul de la Beijing a fost dezaprobată de Parlamentul European, precum și de numeroase alte forumuri internaționale care luptă pentru apărarea drepturilor omului.

Puteți ajuta ducând "povestea" mai departe sau semnând o petiție pentru opirea atrocităților din China. O scurtă introducere a Falun Dafa: https://goo.gl/VFU5Yq 

Mai multe detalii aflați la adresele: ro.faluninfo.eu; apel.falundafaromania.net; ro.clearharmony.net.
Lidia Melinte *
0727346520 *
Vârsta participantului/ei
Prezentarea disciplinei Falun Dafa, a beneficiilor acesteia, a principului Adevăr-Compasiune-Toleranță, și clarificarea adevărului în privința persecuției din China
Așteptări de la acest workshop
Data participării la workshop: *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy