Prijave ambasadora Dijaloga EU-a s mladima
Pred Vama je obrazac prijave za ambasadore Dijaloga Europske unije s mladima.

Udruga Zamisli kroz Regionalni info centar za mlade Zagreb u suradnji sa Savjetom mladih Vlade Republike Hrvatske organizira trening za ambasadore Dijaloga Europske unije s mladima, a kao doprinos konzultacijama koje provodi Nacionalna radna skupina za provedbu Dijalog Europske unije s mladima.
Datumi održavanja: trening će se održati od 12. do 13.8.2019. godine
Mjesto: u Centru za mlade grada Zagreba
Trener: Svjetlana Marijon, članica Nacionalne radne skupine za provedbu Dijaloga Europske unije s mladima.
Sudionici: Do 16 osoba koje rade s mladima (djelatnici udruga mladih i za mlade koji rade s mladima – voditelji/koordinatori klubova, centara i/ili info centara za mlade, članovi savjeta mladih ili djelatnici ustanova koji rade s mladima) koji žele organizirati konzultacijske aktivnosti za provedbu Dijaloga Europske unije s mladima.
Ime: *
Your answer
Prezime: *
Your answer
Broj telefona: *
Your answer
Mail adresa: *
Your answer
Što Vas motivira za sudjelovanje u aktivnosti?
Your answer
Posjedujete li iskustvo u radu s mladima? *
Your answer
GDPR:
Prijavnica služi kao temelj za elektroničku obradu podataka. Ispunjavanjem prijavnice dajete privolu Udruzi Zamisli za prikupljanje i obradu svojih podataka u svrhu organizacije planiranih aktivnosti u sklopu projekta UP.02.1.1.04.0044 Centar za mlade grada Zagreba. Udruga Zamisli jamči da će se gore navedeni podaci evidentirati i zaštititi u skladu sa Općom Uredbom (EU) 2016/679 o zaštiti osobnih podataka.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Zamisli. Report Abuse