Tiimihaut 2019
Kyllä, haluan käyttää mahdollisuuden hyväksi, ja hyödyntää kamaritoiminnan oman työelämämenestyksen vauhdittajana!
Mikäli sinulla tulee kysyttävää tiimihaun suhteen, niin tavoitat PRESsan numerosta 040 9123 273.
Nimesi: *
Your answer
Puhelinnumerosi: *
Your answer
Sähköposti jolla sinut parhaiten tavoittaa: *
Your answer
Tiimien kuvaukset
Tiedotus ja viestintätiimin vastaa kamarin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä markkinoinnista. Tiimin työkaluina toimivat sosiaalisen median kanavat, kamarin nettisivut sekä blogit. Tiimi avustaa myös muita lohkoja tarvittaessa.
----
Yhteiskuntalohko vastaa siitä, että Rovaniemen Nuorkauppakamari vaikuttaa positiivisesti ympäröivään yhteiskuntaan. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen voi tapahtua niin projektien, tapahtumien kuin mm. julkisten kannanottojen avulla.
----
Kamarin tapahtumiin kuuluvat mm. vuosi- ja vaalikokous sekä kuukausittaiset vapaamuotoiset tapaamiset lounaiden, afterworkien, virkistyspäivien tms. muodossa.
----
Kansainvälisyyslohko huolehtii, että jäsenet ovat tietoisia kamaritoiminnan kansainvälisestä puolesta, kuten kotikansainvälisyydestä, twinning-kamaritoiminnasta JCI Liechtensteinin kanssa sekä JCI:n tarjoamista kansainvälisyysmahdollisuuksista, kuten European Knowhow Transferista. Vuonna 2019 meidät on kutsuttu Liechtensteiniin juhlimaa maan 300-vuotisjuhlaa. Lisäksi vuodesta 2019 tekee erityisen maailmankokous Tallinnassa, lähempänä kuin ehkä koskaan!
----
Koulutuslohko kartoittaa jäsentemme osaamista sekä tunnistaa kamarissa kenties olevaa osaamisvajetta. Koulutuslohkon tehtävänä on järjestää kamarilaisille koulutuksia, joita kamarilaiset haluavat.
----
Liikesuhdelohko huolehtii siitä, että kamarilaiset osaavat hyödyntää jäsentensä keskinäistä osaamista omilla työpaikoillaan. Lisäksi liikesuhdelohko työskentelee puheenjohtajien kanssa tiiviissä yhteistyössä kamarin yhteistyökumppanuuksien rakentamisessa.
----
Palkintolautakunnan tehtäviin kuuluu palkittavien tunnistaminen vuoden 2018 toiminnasta aluetasolla, sekä vuoden 2018 ja 2019 toiminnan osalta kamaritasolla. Palkintolautakuntaan ovat tervetulleita myös Joulupukin Senaattorit, ja edellytyksenä lautakuntaan on vähintään 2 vuoden jäsenyys kamarissa.
----
Strategiatyöryhmän tarkoituksena on johtaa uuden strategiakauden (2019-2021) strategian laatimistyötä. Riippumatta siitä, kuulutko strategiatyöryhmään, olet tervetullut osallistumaan strategiatyöryhmän vetämiin työpajoihin.
Olen kiinnostunut toimimaan seuraavissa tiimeissä: *
Required
Vinkit, kysymykset ja toiveet valitsemiesi tiimien työskentelylle:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service