ON-LINE TRENING za sindikaliste - "Abeceda sindikalizma" (utorak, 16. lipnja 2020. / 18h-20h)
Online edukacija "Abeceda sindikalizma - Uvod u sindikalni rad i aktivizam" namijenjena je sindikalnim aktivistima, odnosno svima koji se po prvi put aktivnije uključuju u sindikalni rad (uključujući nove sindikalne povjerenike i članove sindikalnih povjereništava), a članovi su sindikata udruženih u SSSH.

Uz voditelje edukacije Nediljku Buklijaš i Sunčicu Brnardićiz Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH), na edukaciji će sudjelovati i gosti, mladi povjerenici sindikata udruženih u SSSH.

Online edukacija "Abeceda sindikalizma" provodi se u sklopu projekta „Zajedno smo jači“, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

NAPOMENA: Očekivano trajanje online edukacije je oko 2 sata, a provesti će se putem aplikacije ZOOM. Svi prijavljeni sudionici dobit će link i lozinku s kojom će se moći priključiti, kao i tehničke upute za korištenje aplikacije ZOOM. Potvrda sudjelovanja i navedene informacije bit će poslane najkasnije jedan dan prije održavanja webinara.
Ukoliko imate pitanja vezanih uz online edukaciju slobodno se javite na nediljka.buklijaš@sssh.hr
Ime *
Prezime *
Sindikat *
Podružnica *
Grad *
Status *
Kontakt (e-mail) *
Broj telefona *
Informiranje putem newslettera SSSH
Ova prijavnica služi isključivo za svrhe organizacije događaja. Vaše informacije neće se dijeliti s pojedincima ili organizacijama izvan Europske unije. Stalo nam je do zaštite Vaših osobnih podataka, koji se obrađuju na temelju legitimnog interesa budući da su prijavnice neophodne za izvještavanje o utrošenim sredstvima te se bez njih projekt ne bi mogao održati. Također, u svrhe dokazivanja da je održan, ovaj događaj može biti fotografiran ili sniman za potrebe izvještavanja donatoru ili objave na društvenim mrežama i mrežnim stranicama SSSH. Podaci se čuvaju dok god je to opravdano projektnim ugovorima s donatorima te računovodstvenim i drugim zakonskim pravilima. Za upite oko korištenja Vaših osobnih podatka, ostvarivanje prava na pristup osobnim informacijama i njihovoj obradi te ulaganje prigovora na obradu na što ostvarujete prava sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka, obratite se našem službeniku za zaštitu podataka putem elektroničke pošte: sindikalna-akcija@sssh.hr. Za nadzor nad provedbom Opće uredbe o zaštiti podataka u Hrvatskoj nadležna je Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP). Informacije o ulaganju prigovora na obradu AZOP-u možete pronaći na www.azop.hr. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy