OutdoorXperience aanmelding
Wat leuk dat je er over nadenkt om mee te gaan met de OutdoorXperience! In dit weekend wordt jij met je team op de proef gesteld in een spannende tocht door een mooi natuurgebied onder professionele begeleiding!

Dit weekend zal zijn van vrijdag 25 oktober tot en met zondag 27 oktober. We vertrekken vrijdag om 11:00 vanaf KVDN Vlaardingen (Zwanensingel 1) en je zal zondag rond 18:00 daar weer terug zijn.

Omdat zo'n weekend organiseren geld kost vragen we een bijdrage van jou als deelnemer van € 55,-. Hiervoor krijg je een busreis, eten en drinken en een mooie slaapplek. Als deze kosten een probleem voor jou zijn, neem dan contact met ons op, dan kijken we of er wat geregeld kan worden.

Om je aan te melden hebben we een aantal gegevens van je nodig, die kan je hieronder invullen. Na je aanmelding zullen we je een bericht sturen met alles wat je verder nog moet weten.

Heb je verder vragen voordat je je aanmeld, stuur deze dan naar hopman@outdoorxperience.eu of spreek Annelies, Richard of Karel aan.
Email address *
Natuurlijk ga ik mee! *
Roepnaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Geslacht *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Adres *
Your answer
Mobiel *
Your answer
Naam en mobiel nummer thuisblijver (ouder/verzorger/partner) *
Your answer
Dieetwensen
Bijzonderheden (medicatie, allergiën etc.)
Your answer
Mijn veterstrikdiploma's
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy