Betekenisvol Zijn 10 mei 2021
Hoi!
Leuk dat je erbij bent. We gaan voor vele ontmoetingen en mooie matches.
Ken je nog initiatiefrijke ondernemende mensen? Hier wordt op maandagavond 10 mei in een digitale meeting de ruimte en structuur geboden wordt om elkaar te ontmoeten, wensen en voorstellen uit te wisselen, pitches te doen, matches te maken en resultaten te boeken. Op duidelijke wijze en met doelgerichte actie gaan we in sneltreinvaart bouwen aan concrete resultaten en en komt elke deelnemer tot gave matches, nieuwe contacten en ideeën.

Diverse rondes Pitches en Matches
Jij gaat pitchen, 1 op 1 en dan is het zoeken naar de match. Wat kunnen twee mensen voor elkaar betekenen? Waar liggen gezamenlijke belangen, wie heeft over wat de ander kan gebruiken, hoe lopen de netwerken? Na vijf minuten is er even tijd om je aantekeningen te maken en dan gaan we weer door naar de buur!

Bedenk dus van tevoren waar je je pitch over wilt doen en ook wat je zoal te bieden hebt voor een ander.
Je wensen worden later nog meegenomen in een overzicht zodat ook na de bijeenkomst je nog benaderd kan worden door iemand die je iets te bieden heeft!

Graag je naam in onderstaand formuliertje en dan ontvang je van ons een paar dagen vooraf aan de bijeenkomst nog een mail met de link naar de teamsmeeting en andere praktische zaken.

Zie je graag!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Graag je voor- en achternaam
Hier graag woonplaats en provincie invullen
Wat is het emailadres waarop we je een mail mogen sturen?
Zin in?!
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy