Bokning för skolor 2019 är stängd, Vi har ej öppnat för bokning 2020 ännu vill du att vi skickar ut information om när bokningen öppnar igen skicka ett mail till skattmanso.skolbokning@gmail.com så får du ett mail när bokningen öppnar.
OBS! Vi beräknar att kunna börja lägga snö i slutet av veckan 3. Vi reserverar oss för eventuella avbokningar pga väderlek utifall vädret påverkar snöläggningen och att vi inte hinner få ihop backen så den är funktionell. Skulle de ske att vi inte kan hålla backen öppen kommer detta meddelas till er senast 31/1-19.


I och med att du fyller i detta formulär så gör du en preliminär bokning hos oss i skattmansö. Det betyder ej att du har bokat just detta datum utan våra handläggare kommer att kontakta dig inom två dagar och bekräftar om du kommer kunna få detta datum eller ej. Vi behandlar alla preliminära bokningar i den ordningen dom kommer in så finns de flera som vill ha samma datum så är det den som kommit in med den preliminära bokningen först som har förtur på just det datumet. OBS det kan ta upp till 2 dagar innan ni får ett svar.

Priser:
Backhyra: 500kr
Skidhyra 50kr/barn
Liftkort 50kr/barn

Vilket datum vill du boka ? *
Om datumet du skulle vilja ha redan är upptaget vilken annan dag skulle du kunna tänka dig? *
Hur många utrustningar behöver hyras?
Your answer
Hur många liftkort ska ni ha?
Your answer
Vilken tid beräknar ni att komma? *
Your answer
Hur många blir ni? *
Your answer
Kontaktperson *
Your answer
Mail *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Fakturaadress *
Your answer
Organisationsnummer alt personnummer *
Your answer
Referens *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service