Anmälan till fallskyddsutbildning –Underhållsmäsan 2018
OBS! Båda utbildningsdagarna är nu fulla och vi har stängt anmälan.

Vill du stå på reservlista? Fyll i formuläret här nedan som vanligt och klicka i alternativet "Jag vill stå på reservlistan" i den sista frågan så kontaktar vi dig vid återbud.

Här anmäler du dig till TOOLS fallskyddsutbildningar under Underhållsmässan i Göteborg den 13-16 mars. Välj vilken av våra utbildningar du vill anmäla dig till och fyll i alla fält här under. Så fort vi har läst din anmälan skickar vi ett mejl som bekräftar din plats på utbildningen.

Kursen innehåller bland annat information om vad som händer när vi faller, ansvar och skyldigheter hos arbetstagare och arbetsgivare, arbetsmiljölagen, riskanalys och räddningsplan. Efter godkänd kurs ska deltagaren ha kännedom om lagar och normer för arbete i fallriskmiljöer, kunna hantera sin personliga fallskyddsutrustning korrekt, förstå vikten av riskanalys och ha förståelse för vad som händer vid ett fall.

Deltagare som genomför denna kurs får ett utbildningsbevis och en värdecheck på 50% rabatt för en person, som kan användas vid valfri TOOLS-utbildning inom fallskydd.

Antalet platser är begränsade till 12 per tillfälle. Först till kvarn gäller. Eftersom antalet platser är begränsade får ni anmäla max två personer från samma företag.

Anmälan är bindande och deltagare som anmält sig men inte kommer debiteras 500 kronor. Platsen får dock överlåtas till annan person.

Email address *
Namn *
Your answer
Företag *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Välj utbildningsdag *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service