Medlemskap FREJA
Vad roligt att Du vill bli medlem i FREJA! För att bli medlem i föreningen och därmed bland annat få förtur till evenemang och bli medlem i vår Facebookgrupp behöver Du bara fylla i formuläret nedan och skicka in. Ansök sedan om medlemskap till vår Facebookgrupp (sök på FREJA på Facebook eller följ länken https://www.facebook.com/groups/frejalth/). Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss på frejalth@gmail.com.
För- och efternamn *
Program och året du började (ex. n15) *
Identifierar du dig som kvinna eller icke-binär? *
E-postadress *
Vill du bli medlem i vår Facebook-grupp? *
Ansök gärna om medlemskap: https://www.facebook.com/groups/frejalth/. Annars kommer du få ett mail med inbjudan till gruppen, så leta i alla dina inkorgar!
Är du alumn? *
Alumn innebär att du inte längre studerar vid F-sektionen
Övrigt
Jag godkänner att uppgifterna ovan sparas i FREJAs medlemsregister. Registret finns till för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet och är endast tillgänglig för föreningens styrelse. Registret kommer att visas för F-sektionens styrelse en gång per år men kommer inte sparas av dem. Dina uppgifter kommer finnas kvar i registret så länge du är medlem. Vill du se vilka personuppgifter vi har sparat om dig eller om du har andra funderingar får du gärna maila styrelsen på frejalth@gmail.com *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy