Medlemskap FREJA
Vad roligt att Du vill bli medlem i FREJA! För att bli medlem i föreningen och därmed bland annat få förtur till evenemang och bli medlem i vår Facebookgrupp behöver Du bara fylla i formuläret nedan och skicka in. Ansök sedan om medlemskap till vår Facebookgrupp (sök på FREJA på Facebook eller följ länken https://www.facebook.com/groups/frejalth/). Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss på frejalth@gmail.com.
För- och efternamn *
Your answer
Program och året du började (ex. n15) *
Your answer
Identifierar du dig som kvinna eller icke-binär? *
E-postadress *
Your answer
Vill du bli medlem i vår Facebook-grupp? *
Ansök gärna om medlemskap: https://www.facebook.com/groups/frejalth/. Annars kommer du få ett mail med inbjudan till gruppen, så leta i alla dina inkorgar!
Är du alumn? *
Alumn innebär att du inte längre studerar vid F-sektionen
Övrigt
Your answer
Jag godkänner att uppgifterna ovan sparas i FREJAs medlemsregister. Registret finns till för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet och är endast tillgänglig för föreningens styrelse och kommer inte att lämnas vidare till tredje part. Dina uppgifter kommer finnas kvar i registret så länge du är medlem. Vill du se vilka personuppgifter vi har sparat om dig eller om du har andra funderingar får du gärna maila styrelsen på frejalth@gmail.com *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy