Survivor Retreat Форма за участие
Никой не може да ти отнеме куража, силата и мечтите. Ти не можеш да бъдеш пречупена. Подари си възможността да си припомниш коя си.

Първи по рода си в Източна Европа, Survivor ритрийтът за жени, пострадали от домашно насилие, представлява 3-дневна интензивна програма за личностно развитие и финансова независимост, която ще даде възможност на своите участнички:

да се откъснат от обичайната си среда,

да прекарат време сред природата,

да се освободят от страховете си,

да се свържат със себе си,

да възстановят вътрешния си мир и баланс,

да преоткрият забравени или пренебрегвани нужди и приоритети,

да развият увереността си,

да създадат реалистични планове за действие, за да постигнат личните си цели,

да начертаят пътя си към финансова независимост,

да обменят стратегии, идеи и възможности за развитие.  

да изградят общност, основана на доверие, споделяне и взаимна подкрепа.

Survivor Ритрийт ще се проведе за първи път от 10 - 13 септември 2020г.
Програмата ще се проведе в малко населено място в близост до природата. Настаняването ще бъде в споделени стаи, като във всяка ще бъдат настанени не повече от 3/4 участнички. По време на програмата ще има осигурено медицинско лице 24/7.

Участието в програмата e напълно безплатно. Покриваме всички разходи, свързани с настаняване и храна. Ще има организиран безплатен транспорт от гр. София до мястото на провеждане на програмата. Групата ще отпътува на 10.09. в 18ч. и ще се върне на 13.09. в 20ч.

Можете да канидатствате до 03.09.2020г.

За участие в програмата ще бъдат избрани не повече от 10 жени на възраст над 18 год. без дискриминация по отношение на местоживеене, етнос, религия и т.н. Всички заявили желание да участват ще бъдат уведомени за това дали са приети в програмата в рамките на седмица след крайния срок за кандидатстване.

Програмата се организира от Фондация "Солидарност в действие". Фондация "Солидарност в действие" застава зад пострадалите от домашно насилие и работи за осъзнаването на нуждата домашното насилие да бъде изкоренено от българското общество. Наред с това подкрепяме пострадалите от домашно насилие жени в техния процес на оздравяване от травмата и изграждане на независим и удовлетворяващ начин на живот.

Благодарим Ви за интереса! Ако имате въпроси, можете да се свържете с нас на тел. 0889925804 или чрез имейл до hello@solidarityworks.eu
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Име и фамилия *
Телефон за връзка *
Имейл *
Възраст *
Населено място, където живеете *
Семеен статус *
Имате ли деца? *
Каква е най-високата степен на образование, която притежавате? *
Работите ли и ако да - какво? *
Имате ли нужда Фондация "Солидарност в действие" да изготви официално писмо до работодателите Ви? *
По време на ритрийта ще бъдете настанени в прострорни, но споделени стаи с по 3 участнички в една стая. Съгласни ли сте да участвате в ритрийт програмата при тези условия? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy