Aanmeldingsformulier Zoomposium Boys, keep on singing! | vrijdag 25 juni | 13.00 - 17.00 uur
Met dit formulier kun je je aanmelden voor het Zoomposium Boys, keep on singing! op vrijdag 25 juni 2021 van 13.00-17.00 uur. Je deelnamebewijs koop je via podiumplein.nl. Na ontvangst van het deelnamebedrag is je aanmelding definitief en wordt deze bevestigd. Tijdig voor aanvang van het Zoomposium ontvang je per mail de Zoomlink om te kunnen deelnemen.
Het is ook mogelijk om het zoomposium later terug te kijken. Een betalingsbewijs daarvoor kost € 30. Het is wel van belang dat u in dat geval ook uw voorkeuren voor de presentaties aangeeft, zich met dit formulier aanmeldt en de betaling in orde maakt.

In het formulier kun je aangeven aan welke 2 presentaties je wilt deelnemen. Bij ieder blok presentaties kun je 2 voorkeuren aangeven. In principe wordt voorkeur 1 toegekend, tenzij dat niet mogelijk blijkt. De moderator van het Zoomposium zorgt ervoor dat je tijdig bij de juiste presentatie kunt aansluiten.
Naam *
E-mailadres *
Telefoon *
Website, Facebook en/of LinkedIn
Functie | werk | specialisatie | belangstelling *
Keuze EERSTE ronde presentaties (13.55-14.40 uur) Geef twee voorkeuren aan
Geef de volgorde van uw voorkeur aan, bijv.: Van der Wateren 1, Van Laar 2 *
Keuze TWEEDE ronde presentaties (14.55-15.40 uur) Geef twee voorkeuren aan *
Required
Geef de volgorde van uw voorkeur aan, bijv.: De Kort 1, Diepenhorst 2 *
Ik kan niet op vrijdag 25 juni, maar wil wel graag de registratie kunnen bekijken. De prijs hiervoor bedraagt € 30. (Als u wel kunt, krijgt u na afloop ook de - gratis - mogelijkheid om de registratie te bekijken.)
Vragen, opmerkingen, mededelingen
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy