Aanmeldformulier recordpoging
Dit is het formulier om je voor de recordpoging 'Grootste groep lange mensen bij elkaar' aan te melden. Er zullen enkel mannen van boven de 1,90m en vrouwen van boven de 1,80m meegeteld worden! Ben je lang genoeg? Kom dan op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei 2019 om 17.00u naar het Galgenwaard Stadion (Herculesplein 281-283 in Utrecht).
Naam (voornaam en achternaam) *
Your answer
E-mail adres *
Your answer
Lengte (in cm) *
Your answer
Geslacht *
De recordpoging wordt georganiseerd door Klub Lange Mensen (www.klublangemensen.nl) en is onderdeel van de internationale bijeenkomst voor lange mensen Europatreffen 2019 die plaats vindt van 26 mei 2019 t/m 2 juni 2019. De recordpoging wordt gesponsord door House of Tall (www.houseoftall.nl) en officieel vastgelegd door de Guinness World Record organisatie. Je gegevens zullen enkel gebruikt worden voor het informeren over, en vastleggen van de recordpoging en zullen niet aan derden verstrekt worden.

Wil je jezelf tevens inschrijven voor andere onderdelen van het Europatreffen 2019 (zoals bijvoorbeeld het galafeest op 1 juni dat wordt georganiseerd), gebruik dan het Europatreffen 2019 inschrijfformulier! Ga hiervoor naar: https://www.klublangemensen.nl/activiteiten/detail/europatreffen-2019-utrecht
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.