Vragenlijst- ''ArtcoWORKers'' - Mensen met een beperking
ArtcoWORKers - Kunst heeft je nodig zoals je bent!

De COVID-19-pandemie heeft voor iedereen negatieve gevolgen gehad zoals sociaal isolement en werkloosheid. Vooral kwetsbare groepen zoals mensen met een handicap werden extra hard getroffen. Bovendien werd ook dekunst- en cultuursector hard geraakt door de beperkingen. Het werd duidelijk dat er grote behoefte is aan samenwerking en vereende krachten om de crisis aan te kunnen pakken.
Het doel van het ArtcoWORKers project is terug te vinden in zijn naam: vier landen werken samen om mensen met een beperking die in vergelijkbare moeilijke situaties zijn te helpen met behulp van kunst, de meest gebruikte en door iedereen begrepen taal.
Met dit project willen we de samenwerking op dit gebied tussen mensen met en zonder handicap bevorderen. We willen ook de perceptie van mensen met een handicap als kunstenaars ondersteunen. Om de samenwerking te verbeteren willen we een training maken voor mensen met een beperking. Hiervoor zijn we geïnteresseerd in uw ervaringen op het gebied van kunst en cultuur.
 
Het invullen van onze vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten, waarmee u ons ontzetten zou helpen.

Met inclusieve projecten bedoelen we projecten binnende kunst- en cultuurscène met gelijkwaardige deelname van mensen met en zonder beperking.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy