PREHRANA V ŠOLI PO JESENSKIH POČITNICAH
Spoštovani starši,

po odredbi MIZŠ bomo v torek, 10. novembra 2020, pričeli s pripravljanjem kosil za učence in zunanje abonente, ki bi to želeli. V prvi vrsti bo topel obrok namenjen vsem tistim učencem, ki imajo v celoti subvencionirano prehrano, torej so upravičeni do BREZPLAČNEGA KOSILA. Ker pa šolska kuhinja omogoča pripravo večjega števila kosil, bomo možnost prevzema toplih obrokov ponudili tudi ostalim učencem ter zunanjim abonentom.

Prevzem obrokov bo možen vsak dan med 13. in 15. uro pri vhodu v kuhinjo. Prevzemnik obroka je lahko učenec, starš, skrbnik ali druga oseba, ki jo navedejo starši. Priporočljivo je, da ima prevzemnik obroka 2 kompleta prenosne posode, ki ju ob prevzemu kosila zamenja. Prenosne posode dostavite pred vhod kuhinje v ponedeljek. V primeru, da nimate prenosne posode, je možno dobiti kosilo v embalaži za enkratno dostavo obrokov. Naročite lahko tudi več kosil. Cena znaša 2,30 € (1. do 5. razred), 2,70 € (6. do 9. razred), 4,35 € (zunanji abonenti). V primeru, da prevzamete kosilo v embalaži za enkratno uporabo, je cena kosila 2,50 € (1. do 5. razred), 2,90 € (6. do 9. razred) in 4,55 € (zunanji abonenti).

Vsem, ki ste upravičeni do BREZPLAČNEGA KOSILA in le tega niste zmožni prevzeti v šoli, bomo IZJEMOMA organizirali dostavo na dom. Prosim, da to možnost v obrazcu označite, vendar upoštevajte, da so možnosti dostave resnično omejene, saj šolski kombi in oprema nista prirejena za tovrstno dostavo.

Ker je časa za pripravo in organizacijo malo in je potrebno hrano naročiti, vas prosim, da najkasneje do ponedeljka, 9. novembra, do 8. ure zjutraj izpolnite spodnji obrazec ali pokličete v tajništvo šole (03 839 27 30).

Hvala za sodelovanje in lep pozdrav.

Andreja Hramec, ravnateljica
Sign in to Google to save your progress. Learn more
IME IN PRIIMEK UČENCA, zunanjega abonenta: *
OTROK JE UPRAVIČEN DO POLNE SUBVENCIJE - BREZPLAČNEGA KOSILA: *
Označite RAZRED UČENCA - možnih je več odgovorov, v kolikor naročate kosilo za več oseb iz istega gospodinjstva: *
Required
OZNAČITE ŠTEVILO KOSIL, ki jih želite naročiti: *
NAČIN PREVZEMA KOSILA: *
V kolikor je vaš otrok upravičen do BREZPLAČNEGA KOSILA, ki pa ga niste zmožni prevzeti pred šolo, navedite naslov želene DOSTAVE:
NAVEDITE IME IN PRIIMEK osebe, ki bo prevzemala kosilo (učenec, starš, druga oseba...): *
KOSILO bi začeli prevzemati s sledečim dnem, do preklica: *
S prijavo SOGLAŠAM, da občine in šole podatke uporabijo za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka. *
Ob prevzemu OBROKA in stiku z zaposlenimi ter drugimi prevzemniki obrokov bom upošteval vsa PRIPOROČILA preprečevanja nalezljive bolezni COVID19 in skrbel za ustrezno VARNOSTNO RAZDALJO. Obrok bo prevzemala izključno zdrava oseba, brez kakršnihkoli bolezenskih znakov. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Osnovna šola Mozirje. Report Abuse