Pešbus - prijavnica
Akcijo 'pešbus' bo od 16. 9. 2019 do 27. 9. 2019 na vaši šoli izvajala Mestna občina Nova Gorica. Linije in vozni red bodo dokončno oblikovani glede na prijave. O podrobnostih boste starši, ki boste otroke prijavili na 'pešbus', pravočasno podrobneje seznanjeni. Dogovorili se bomo tudi o tem, ob katerih dnevih jo bo vaš otrok uporabljal. Od prijave lahko kadarkoli odstopite pisno ali s sporočilom na: etm@nova-gorica.si.
Ime in priimek otroka *
Your answer
Šola, razred
Your answer
Ime in priimek starša/skrbnika
Your answer
Email *
Your answer
Naslov *
Your answer
Mobitel
Your answer
Izjava staršev otrok, ki bodo sodelovali v akciji Pešbus
Kot starš bom upošteval pravila:
• Otrok mora pravočasno prispeti na postajo 'pešbusa'. 'Pešbus' ne čaka otrok, ki zamujajo.
• Starši so odgovorni za pot od doma do postaje 'pešbusa'. Če je to potrebno, morajo starši otroka pospremiti do postaje.
• Če otrok zboli ali iz drugih razlogov ne gre s 'pešbusom', starši o tem pravočasno obvestijo odgovornega spremljevalca ali koordinatorja akcije.
• Če otrok ne želi iti v šolo s 'pešbusom', je njegovo vedenje in prihod v šolo skrb staršev.
• Spremljevalec ne odgovarja za dejanja otrok, za to so v celoti odgovorni njihovi starši, ki poskrbijo tudi za morebitno nezgodno zavarovanje. Starši otroke zaupajo spremljevalcem, ki vodijo 'pešbus' tako kot npr. pri udeležbi na rojstnodnevni zabavi sošolca.
• S klikom na gumb "submit/pošlji" se obvezujem, da bom vsaj enkrat v času trajanja akcije zagotovil,-a spremstvo odrasle osebe skupine na poti v šolo.
Izjava
S klikom na gumb submit/pošlji soglašam, da se podatki iz prijavnice uporabijo izključno za

potrebe IZVEDBE PEŠBUS-A, in sicer za:

- Pripravo trase, po kateri bodo učenci potovali v šolo;
- Obveščanje in informiranje o poteku akcije Pešbus.


Podatki se obdelujejo in varujejo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS 94/2007) in Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov) (UL. L. 119, 4. 5. 2016, str. 1–88).Osebni podatki se ne posredujejo tretjim osebam.Zbrane osebne podatke bo MONG hranila do preklica privolitve posameznika oziroma do zaključka akcije.Posameznik ima pravico privolitev kadarkoli pisno preklicati; izjavo o preklicu privolitve posreduje na e-naslov: etm@nova-gorica.si, ana.kobe@nova-gorica.si ali mateja.zoratti@nova-gorica.si. Na enak način lahko zahteva tudi dostop do podatkov, ki se nanašajo nanj, uveljavlja pravico do popravka ali izbrisa osebnih podatkov, omejitve obdelave, ugovora obdelavi in prenosljivosti podatkov.Obveščamo vas, da imate pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu, ki je Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, Ljubljana.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov MONG je doc. dr. Miha Dvojmoč (miha.dvojmoc@infocenter.si).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service