Circuit Free Oros 2019
Aquest és un programa de curses d'orientació que se estén al llarg de tota la temporada i que està obert a la participació de tothom que desitgi posar a prova la seva capacitat d'orientació.
L' O-Free és una modalitat d’orientació que requereix als seus participants, orientar-se en espais naturals i o urbans. Amb tant sols un mapa i una brúixola cal descobrir cada fita amb la possibilitat d'escollir els itineraris per on passar i visitar el màxim nombre de controls distribuïts sobre el terreny.
Els controls tenen diferent valor segons la dificultat física i tècnica. Guanya l'Equip que aconsegueix més punts: Estratègia – Treball en Equip – Orientació – Elecció de Ruta – Resistència - Diversió
La participació és preferentment per equips de 2 a 5 persones, tot i que també es pot participar de manera individual (Cal disposar d'un nivell d'experiència i forma física suficient).
Quan es participa en equip cal omplir tants registres com a participants integrin l'equip. Per cadascú dels participants es reservarà un mapa i gaudirà de tots els serveis previstos.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
ACTIVITATS OFERTADES AQUESTA TEMPORADA *
Heu d’omplir el formulari cadascú dels integrants de l’equip!
O-Free
La Gola (Dosrius)
NOM *
Majúscules
COG1 *
1r. cognom (majúscules)
COG2 *
2n. cognom (majúscules)
NIF *
NIF o passaport
NEIX *
Data de naixement
MM
/
DD
/
YYYY
MAIL *
e-mail de contacte (minúscules)
TIPUS DE LLICÈNCIA *
Nº Llic. *
Número de llicència. Cas que no en disposeu indiqueu "TEMPORAL"
MÒBIL *
Telèfon mòbil de contacte
EQUIP *
Nom de l'equip
COMPONENTS *
CLUB *
MUNICIPI *
Poble o ciutat de procedència (majúscules)
SI *
Número de pinça SportIdent. Cas de no en disposar indiqueu "LLOGUER"
QUOTES *
Assenyala la quota d'inscripció que correspongui: [Q]: 17€; Llic. Temporal [LT]: +3€; Lloguer pinça [SI] : +3€.
Required
CAT *
CATEGORIES: [OSE]: Homes i dones de 16 a 39 anys; [OVE]: Homes i dones de més de 39 anys; [OJV]: Joves de menys de 20 anys i veterans de més de 39 anys; [OEL]: Entrenament individual per categories superiors de competició en orientació.
TOTAL *
A ingressar al cc del club Oros "la Caixa" 2100-0662-06-0100915608
Declaració responsable
El nostre EQUIP, manifesta que està d’acord en:

1. Coneix i accepta integrament el Reglament de participació, exposat a la pàgina web de la FCOC: http://www.iberogaine.org/uploads/6/5/6/6/6566318/normas_de_competicion_25.10.2014.pdf; i participo voluntàriament a la prova i sota la meva responsabilitat.
2. Que estic físicament ben preparat per la competició, sense que la meva participació a la cursa pugui agreujar una malaltia.
3. Que disposo de capacitat física i recursos suficients per garantir la meva pròpia seguretat, disposo del material esportiu i de seguretat necessaris.
4. Que autoritzo a la organització de la prova a utilitzar qualsevol fotografia, gravació audiovisual de la meva participació a la prova.
5. Que em comprometo a seguir les pautes generals de respecte el medi ambient: prudència en carreteres obertes el trànsit, ser respectuosos amb el medi ambient (no llençar deixalles...), no deteriorar recursos biològics, geolòlogics ni culturals.
6. Tots els participants de l'equip hem llegit la declaració i l'acceptem.
Avís legal i protecció de dades
El lloc web Circuit Free Oros 2019 garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat del club Oros, creada per facilitar als participants la tramitació de la seva inscripció. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel•lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva del club Oros enviant un e-mail a: oros@cluboros.org
Cas de suspensió per força major
“Donada la suspensió d’una activitat organitzada pel club Oros per força major, aquest farà el possible per traslladar-la a una altra data, on la inscripció prèvia prevaldria sense cap cost addicional. En aquest cas la No participació a aquesta activitat suposarà la perduda del 50% de la quota d'inscripció i únicament es retornarà la resta de la quota com a reemborsament en la quota d' inscripció d'una propera activitat organitzada pel club Oros”.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy